Choď na obsah Choď na menu
 


Rozpad mojej kapely

3. 7. 2008
Pridal 03. 07. 2008, 16:24:20 od Raperko

 

My sme Centrofixky sme mladí debili čo sme postihnutý hip-hopom budeme sa postupne zlepšovať aj naše skladby do našich pesničiek pride viac a viac takže počúvajte a užívajte.
 
 
Neviem, ci som vam hovoril o tom, ze som mal skupinu. Volala sa Centrofixky. Tvoril som ju ja a este jeden kamos Larys.
 
Tu je prepis biografie o nasej skupine z www.bandzone.cz/centrofixky z februara 2008:
 
Vznikli sme 4.7.2007 v Bratislave v casti Stare Mesto. Hned sme dosli na nazov: CENTROFIXKY. Hned sme zacali makat na hudbe a na textoch. Texty sme nasli na internete (vem, ze mame pisat my sami, ale ked nemam talent na rymi :-/ ) a hudbu z jedneho programu. Prekvapili by sme vas asi nasim mladym vekom. Raperko: 12, Spino (potom elleck, Antik, sako, rabi, darkor, - teraz larys): tiez 12. 3 tracky sme nahrali na kazetu (samozrejme v mojej izbe :-) ) No cas plynul a prisla skola. Takze uz sme na to vobec nemali cas, a tak sme sa trocha spomalili ale kapela je stale.
 
No, ja dufam, ze budeme mat konecne cas na nahravanie a najdeme dajake studio zasite v daakom baraku a dufam, ze nas bude vaac a ze zaloziime daaku crew :-))).
 
Toe konec... Nasej biografie. Dovi !
 
 
Larysa som nevidel 3 mesiace, potom sme sa ale konecne stretli. Spytal som sa ho, ze co so skupinou, jak budeme pokracovat, a on mi povedal nieco, co mi vyrazilo dych: KONCIME! povedal, ze je to hovadina, a ani to nema zmysel. Taze sme uplne skoncili!
 
Ako som hore spominal, nahrali sme 3 tracky na kazetu + 7 na mp3-ku. Na bandzone bola spristupnena len nasa prva skladba First track, keru sme nahrali len tak zo srandy. No nazory na tu haluz neboli pozitivne. (www.bandzone.cz/centrofixky - NÁZORY)
 
 
No a kedze sme skoncili, tak vypustam do sveta tych 10 trackov, ktore sme nahrali za ten rok 2007 a ktore neboli nikomu pristupne.
 
 
Ťahajte : Centrofixky - PRVÝ/POSLEDNÝ Výber
 
Tracklist:
 
01 - First Track
 
02 - Vojenská
 
03 - Prvé Rýmy (1. ferzja)
 
04 - Prvé Rýmy (2. ferzja)
 
05 - Blava
 
06 - Centrofixky (1. ferzja - dosrana)
 
07 - Centrofixky (2. ferzja - dosrana)
 
08 - Centrofixky (3. ferzja)
 
09 - Centrofixky (4. ferzja - dosrana)
 
10 - Centrofixky (5. ferzja)
 
Download link:
 
 
Tak tento vyber je prvy/posledny z nasich trackov z roku 2007.
 
Takze ja dufam, ze sa Vam tieto tracky, aj ked su na amaterskej urovni, budu pacit.
 
CAWKO!!!