Ingrediencie:
200 g klobásy
2 hrnčeky kuracieho vývaru
400 g nakrájaných rajčín
½ hrnčeku cestovinových mušličiek
2 hrnčeky listov špenátu
2 lyžice parmezánu
4 lyžice bazalky
cesnak, oregáno
200 g klobásy
2 hrnčeky kuracieho vývaru
400 g nakrájaných rajčín
½ hrnčeku cestovinových mušličiek
2 hrnčeky listov špenátu
2 lyžice parmezánu
4 lyžice bazalky
cesnak, oregáno
Postup:
Ošúpanú nakrájanú klobásu opražte na panvici, prilejte kurací vývar, rajčiny, cesnak, oregáno, 2 lyžičky bazalky a mušličky a priveďte k varu. Na miernom plameni pod pokrývkou varte, pokiaľ nie sú cestoviny hotové. Presuňte z plameňa a okamžite vhoďte špenát. Servírujte posypané syrom a bazalkou.
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.