Choď na obsah Choď na menu
 


RYBACIE FAŠÍRKY

28. 3. 2008



Rybacie fašírky:



Kpríprave potrebujeme:

  • 1 kg rýb
  • 1 lyžicu soli
  • 1 lyžicu octu
  • 2 cibule
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 4 pečivá
  • mlieko
  • zeleninové dochucovadlo
  • mletú rascu
  • mleté čierne korenie

POSTUP:


Ryby dáme variť so soľou a octom.

Po desiatich minútach ryby vyberieme, necháme vychladnúť a vykostíme. Mäso dva krát zomelieme spolu s cibuľami a cesnakom, pridáme pečivá namočené v mlieku.

Premiešame, podľa chuti pridáme soľ, zeleninové dochucovadlo, mletú rascu, mleté čierne korenie, majorán.

Z hmoty tvarujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme

Jar.z BA