Choď na obsah Choď na menu
 


KONOPE ako atraktor

 

Konopné produkty v ponuke Van den Eynde poskytujeú ideálnu kombináciu pre väčšinu druhov rýb.

Konzervy konope Natural & aníz

Ideálne pre všetky krmiva, ktoré použijeme na prípravu lovného miesta.  Môže byť použitý  pre všetky ryby: Plotica, jalec, belička a kapor.

Drvené konope
To je jednoducho konopné semeno, ktoré bolo rozdrvené a varené. Je  najlepšie pripraviť tak že ho  namáčame v horúcej vode cez noc pred rybolov a u robí základové krmivo veľmi lepkavé, pridaním  sa dá   použiť pre hĺbky i viac ako 8 metrov. Drvené konope je účinné vo vode a je dobrím  atraktor pre stredne veľké plotice. Môže byť tiež použité ako lepiaci komponent   krmiva/ návnady/. 

Grilované konope
To je konopné semeno, ktoré bolo zahrievané bez vody tak, že sa uvoľní a oleje "exploduje" von. Potom sa ochladí . Grilované konope by malo byť pridané tesne pred začatím lovu a je najlepšie používať v hĺbke menšej ako 8 metrov. Top  rybári používajú grilované konope ako súčasť ich grounbait mixu, najmä tam, kde sú plotice . Pridané tesne pred štartom,  má veľký účinok vo vode.

Mega konope
Nenájdete väčšie konope, než toto. Je to obrovské a dokonalé hookbait na plotice. Namočte veľkým množstvom vody po dobu 12 hodín alebo viac,  varom preisť po dobu aspoň 30 minút, kým sa semeno rozdelí a biele jadro vo vnútri je odhalené. Pre rybárčenie, vyberte zrnko, ktoré je rozdelené, ale nie príliš veľa, ,pri použití  háčika  veľkosti 18 / jemný drôt/, široký oblúk-nechať vyčnievať hrot háčika . Použite ľahký plavák a kŕmiť ližičku zrniek  každých päť minút .

 

Repa