Choď na obsah Choď na menu

Love you 15

 

DOMA..................................................................
Len čo som otvorila dvere Ma zobral Harry na ruky a zaniesol do jeho izby. Samozrejme, že zamkol. Bozkával ma. Pomaly ma začal vyzliekať a ja jeho tiež. Ten deň bol taký blbý ale večer dopadol úžasne. Nakoniec sme skončili vedľa seba na posteli.
Na tú noc nikdy nezabudnem. Strašne sa mi chcelo spať a tak som zatvorila oči a zaspala.
Ráno som sa zobudila na škriekanie zdola. Harry nadával, čo sa zase stalo. Rýchlo som sa obliekla a bežala po schodoch do obývačky. „ Harry, čo sa deje, že tak nadávaš?“ spýtala som sa. „ Ten sprostý pes rozhrýzol moju obľúbenú košeľu,“ zúril Hazza. Zobrala som si Argosa na ruky a radšej ho zaniesla na záhradu. Potom som sa vrátila do obývačky a obkročmo som sa posadila Harrymu na kolená. Pozeral na mňa ako neviem načo, asi tak ako Niall na jedlo. Pobozkala som ho. „ Harry, kúpiš si novú a ak nie tak ti ju kúpim ja, mám ťa rada,“ dohovorila som. Chvíľu na mňa len pozeral a ja som čakala trochu viac. Prestalo ma baviť stále robiť prvé kroky, tak som sa chcela presunúť do kuchyne. Bohu žiaľ ma Harry stiahol na seba a pobozkal a nechcel prestať. Ale musel pretože nás vyrušil Liam. „ Ehm... ehm,“ nenápadne si odkašľal. „ Nechcem rušiť, ale tieto veci si nechajte na súkromie,“ povedal Liam. Potom prišiel aj Zayn, ktorý nás našiel stále v našej polohe. „ Prepáčte, nechcem rušiť, ale za chvíľu príde Paul, tak choďte do izby, mi vás budeme kriť,“ to sa už rozosmial Zayn. „ Mi to nepotrebujeme, Zayn, mal by si ísť na tú farmu tvoja priateľka j totálne na mol,“ povedala som mu odozvu. Liam a Harry sa smiali ako o život. „ Ha-ha vtipné, Harry to ju necháš toto robiť?“ spytoval sa Zayn. „ Čo mi má čo on rozkazovať, to že spolu chodíme neznamená že som jeho majetok!“ hulákala som. „ Zayn, má pravdu, nie je môj majetok,“ podporil ma Harry. 
Radšej som išla do izby a išla som sa obliecť. Hodila som na seba dáke šortky a voľné tričko. Zišla som dolu za ostatnými a už tam bol aj Paul. Harry sa postavil a pobozkal ma. Sadol si a mňa stiahol na jeho kolená. „ Ahoj Chris,“ odvetil Paul. Stretla som ho, keď som išla na nákup s Louisom. „ Ahoj Paul,“ odzdravila som. Chalani na mňa pozreli s výrazom odkiaľ sa poznáte? „ Čo tak zazeráte?“ spýtal sa Paul. „ Odkiaľ sa poznáte?“ opýtal sa Harry. „ Však ona pozná skoro všetkých, to ako je možné?“ nechápal Zayn. „ Ozaj to mi pripomína, že Saafa som priniesla hračku, ktorá sa jej páčila,“ podpichovala som ho. Harry sa rozosmial, pretože vie , že je to myslené ako vtip. „ Hazza čo sa smeješ!“ okríkol ho Zayn. „ Tins to myslela ako vtip,“ povedal. „ Keď som bola s Louisom na nákupe, sme sa tam stretli náhodou a tak sme sa spoznali,“ vravela som. „ Presne, inak, kde je to vaše zlatíčko?“ spýtal sa Paul. „ Ani ho nespomínaj, bo ho Harry zabije,“ povedala som. „ Prečo?“ nechápal Paul. „ Vieš, dnes mu rozhrýzol jeho obľúbenú košeľu,“ pošepkala som aby to nik nepočul. Paul sa rozosmial. Nevedel prestať a dokonca od smiechu aj plakal. Liam sa na mňa pozrel, ako keby chcel aby som mu to povedala a tak som si k nemu prisadla. „ Pes rozhrýzol Harryho obľúbenú košeľu, preto ste nás ráno tak našli, snažila som sa aby ho nezabil,“ povedala som mu. Liam ten sa ešte viac rozosmial až sa to ozývalo po celom dome.
„ Ohováraš ma!“ stiahol ma k sebe Hazza. „ Harold, si normálny!“ skríkla som. Naklonila som sa k nemu. „ padajú mi gate, tak to nerob v spoločnosti,“ pošepkala som to len jemu. Radšej si ma pritisol bližšie a mohli začať s dohadmi. „ Počujte, kde je ostatok?“ opýtal sa Paul. „ Louis je z babami na farme od včera, Niall išiel do reštaurácia sa najesť,“ vravel Liam. „ No nepripomínaj mi jedlo, bo mi aj vyhladlo,“ oznámila som. Harry ma posadil na gauč a išiel do kuchyne. O pár minút vyšiel aj spolu s tanierom. „ Nech sa páči , kráska“ podal mi tanier. „ Ďakujem,“ usmiala som sa na neho. „ Bude to 1,5€ madam,“ povedal. „ Bude vám stačiť aj toto?“ spýtala som sa ho a stiahla zase ja k sebe a pobozkala ho. „ Samozrejme, že bude,“ usmial sa.
Paul im vysvetlil ako bude prebiehať turné a Harry im oznámil, že idem aj ja s nima. Chalani sa potešili. Zayn povedal, že je rád, lebo kebyže som tam neni tak umrie nudou. Aj som sa čudovala, on je rád, že idem? Radšej som to nechala tak. Paul chcel vidieť psa tak som mu ho s Harrym ukázali. Nevedel od neho odtrhnúť zrak. Asi sa mu páčil. „ Ak chceš zober si ho,“ povedal Harry. „ V žiadnom prípade, mám ho rada,“ namietala som. „ Tins, kúpiš si iného ako ja inú košeľu,“ vravel. Tá istá metóda ako som skúšala ja na neho, ale mám ešte eso v rukáve. „ Ako chceš, ak ide on preč tak aj ja,“ myslela som to vážne. Harry vedel, že vravím vážne a tak radšej povedal že si ho pekne necháme. „ Chris, to si myslela vážne?“ spýtal sa ma keď Paul odišiel. „ Myslela, mám pocit, že ma už nemiluješ,“ smutne som povedala. „ To nie je pravda, milujem ťa a veľmi, dokážem ti to,“ povedal a viem kam mieri. „ Sex nie je dôkaz,“ odbila som ho.  A zaskočila som Harryho Stylesa. „ No...., mám to!“ zvrieskol na celý dom. Priblížil sa ku mne a chytil ma na ruky a niesol do izby. Ach ten Styles je nepoučiteľný. Položil ma na posteľ a išiel ku stolíku a vytiahol z neho krabičku. „ Toto som kúpil pred dvoma dňami, ale zabudol som na to,“ podal mi krabičku. Otvorila som ju. Vo vnútri bol nádherný náhrdelník, na ktorom bolo napísané milujem ťa a vždy budem Tiny. To ma úplne zaskočilo. Položila som krabičku na stôl a skočila som na Harryho, viem, že čakal na moju reakciu. Tak som skočila na neho. On sa usmial a začal ma bozkávať. Styles si nepoučiteľný, ale aj ja som to chcela. Boli sme polonahý, keď do izby vbehol usmiaty Louis. „ Louis!!!!!“ zvolala som spolu s Harrym. „ Prepáčte, ale Chris, ideme na farmu,“ smial sa Louis. „ Nie, nikam nejdem,“ odbila som ho. Pozeral na mňa tým jeho pohľadom šteniatka, ktorý nezaberal. Nie som mäkká. „ Musíš tam ísť, je tam niečo perfektné!!!!!“ zvolal Tommo. „ Nedostanete ma tam,“ odvetila som mu. „ Ale hej, dnes večer tam máme koncert,“ povedal Louis. Si rob srandu, nikam nejdem, ani nechcem. Tommo stál v dverách a mala som ho chuť nakopať. „ Louis, ťahaj preč,“ vyhodil ho Harry. „ Láska, že pôjdeš s nami?“ spýtal sa Harry. „ Nechcem tam ísť,“ odvetila som smutne. „ Dobre, tak počkáš tu kým prídeme domov?“ opýtal sa ma. „ Iste,“ usmiala som sa.
Harry sa musel ísť obliecť a ja som zišla do kuchyne, kde sedeli ostatní. Niall jedol ako vždy, Liam sa rozprával s Dan, Zayn s Perrie sa bozkávali, Vera sa smiala na Niallovi, El jedla jogurt, Louis pozeral na mňa. Počkať!!!! Prečo čumí na mňa.
Odignorovala som ho a išla som si urobiť čaj. „ Hm... Chris?- za chvíľu ideme a ešte nie si oblečená,“ vravel Louis. „ To asi preto, lebo nikam nejdem,“ usmiala som sa na neho. V tom momente sa všetci pozreli na mňa. Už mi to prišlo otravné. „ No to je perfektné, tak ona môže byť doma a my tam musím ísť, že chlapci!“ skríkla Dan. „ Ako to myslíš, že musíme?“ nechápala som. „ Chalani vraveli, že je to povinné dokonca naliehali, že musíme ísť, a pri tom ty ostávaš doma,“ oznámila mi Pezz. V tom zbehol dolu Harry a všetci chalani na neho pozreli nenávistným pohľadom. Je mi to jasné, chceli byť s babami ale ak mi dovolil byť doma budú chcieť byť aj oni. Liamov výraz bol totálne znechutený. Tak toto teda nie, nik tu nebude dávať na Harryho takéto nenávistné pohľady a to hlavne nie člen jednej skupiny. „ Liam, prečo to všetko komplikujete?“ spýtala som sa ho. „ Nekomplikujeme to, len nás niekto zradil,“ povedal Zayn. „ Jasné, ale za to si môžete sami,“ povedala som im. Pozerali na mňa. „ Ako si to zistila?“ opýtal sa Liam. „ Liam, nie som slepá, keď ostávam doma, to neznamená, že sa vám všetky plány pokazia,“ obhajovala som ich plán a Hazzu. „ No, ale ak nejdeš ty tak to nebude také efektívnejšie,“ zosmutnel Niall. Baby stále nevedeli o čom je reč. Sni ich to netrápilo len sa na nás smiali. Ale čo, chalani ma potrebujú kvôli koňom, chcú baby zobrať na vychádzku. Ako ľahko som ich prekukla. „ Chalani, sú tam aj iný zamestnanci, aj oni sa môžu o to postarať,“ vravela som im. „ Hazza, tá tvoja frajerka je múdra, tej sa drž,“ povedal Louis. „ Ani nie, niekedy mi dá dosť zabrať, lebo ak nie je po jej tak mi nedá pokoj,“ povedal s vážnou tvárou Harry. Všetci sa pozerali na mňa, lebo nevedeli ako budem reagovať. Ale viem, že je to v tip.
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.