Choď na obsah Choď na menu

NEPRISTUPNE // 14

22. 6. 2018

Tina 

Od tej doby čo sa udialo to s Louisom som sa s ním až tak nerozprávala. Ako rozprávali sme sa ale nie tak ako pred tým. Samozrejme som nemala ani kedy keďže bol stále niekde preč. Deň potom čo sme sa spolu vyspali prišla jeho bývala priateľka. 

Flashback

Vracala som sa z nákupov.  Chalani nikdy nič nemajú na jedenie a človek by tu aj umrel hladom. Ale zaujímavé že Niall neumiera. Mala by som sa ho spýtať ako to robí. Vystúpila som z auta a pomaly kráčala dnu. Počula som nejaký známy hlas. Určite to bola ona. Ale čo by tu predsa len robila. Vošla som do domu a podišla bližšie. "Louis, nechceš si užiť?" ten jej hlas ma iritoval. "Nemám čas, čo to nechápeš a nechcem," zavrčal Louis. Vedela som že je čas aby som ho zachránila. Potichu som si vyzula tenisky. Presne tak nemusím predsa stále nosiť len topánky. Presúvala som sa aj s nákupom do kuchyne kde som to následne aj vyložila. Zatiaľ som však počúvala ako sa tí dvaja dohadujú a Louis už nejak nevládze. Preto som sa rozhodla zakročiť práve v čas. "Louis, tu si!" zvolala som nadšene. Ďakovne sa na mňa pozrel. Podišla som k nemu a objala som ho. Poslušne spolupracoval. Objal ma okolo pásu. "Hľadala si ma?" spýtal sa nádejne. "Áno, predsa dnes sme mali ísť kúpiť novú posteľ," usmiala som sa na neho. Sľúbil mi že pôjdeme kúpiť novú. Ja nechcem ani len ležať na tej posteli kde to s ňou robil. Eleanor sa na nás divno pozerala. "Na čo posteľ, veď kupoval pred troma mesiacmi," divila sa. Aha, ona to ešte ani nevie, proste sa zabavím teda. "Vieš, nechcem jebávať na posteli kde ste to predo mnou robili vy dvaja. Preto sme to museli včera robiť na deke na zemi a to je dosť nepohodlné." vysypala som zo seba všetko na jeden nádych. Stálo mi to za to že sa teraz na mňa tak pozerá. Ak by nebol pri mne Louis by po mne skočila "Vy ste spolu spali?" spýtala sa ako debil. "Áno, si predstav," usmiala som sa. Potiahla som Louisa za rukáv a obaja sme sa otočili a mierili si to k autu.  Ju sme tam nechali len tak stáť. 

End flashback

Presne takto sa to stalo. Vtedy sme naozaj išli kúpiť novú posteľ a v ten deň sme si na nej užili. Od toho dňa spolu moc nekomunikujeme. Ale aj ma zaujíma kam to chodí. Predsa len niečo tají.  Je to jeho vec, ja sa o to ani len nemienim starať. 

VEČER

Vracala som sa z jedného štúdia. Bola som sa tam pozrieť na Perrie. Vystupovala s babami. Ale Jade hneď utiekla asi za Zaynom. Ani sa jej nečudujem, s Perrie sa ani len nebavia. Zaparkovala som Harryho auto v garáži. Bol tak milý a požičal mi ho. Chcel odčiniť čo mi urobil na začiatku keď som sem prišla. Už som mu to odpustila. Ale prečo by som to nevyužila. Vošla som do obývačky kde sedeli všetci dokonca aj Jade a Shopia. Mala som na sebe mini kraťasy. Samozrejme, že chalani sa pozerali na mňa. "Ja som tu Liam, na čo sa pozeráš na tú chuderu?" vyskakovala na neho jeho priateľka. "To je tým, že so mnou zažil veľmi dobrý sex, rád by si ho určite zopakoval," zavtipkovala som. "To má pravdu," zamrmlal Liam. Ale všetci ho počuli. To som naozaj nečakala. Vážne som bola tak dobrá? Stalo sa niečo čo som ani nečakala. Tá jeho krava po mne skočila. Začala ma mlátiť. Ja som sa nenechala a vracala jej to. Ťahala som ju za vlasy a z druhou rukou som jej dávala facky. Obe sme sa nevedeli od seba odtrhnúť. Nakoniec nás dal od seba Zayn a Liam. Niesli nás po schodoch hore a zamkli do izby. Ja som skončila podľa tých obrazcov na stene u Zayna v izbe. Od trucu som sa rozvalila na jeho posteli. Vytiahla som si mobil a napísala jedinej osobe čo ma vypočuje. 

Tinua: 

Správa: Ahoj čo robíš ? Ja sa šialene nudím. 

Klikla som na tlačidlo odoslať. Zrazu niečo zavibrovalo. Vedľa mňa na posteli bol jeho telefón. Pozrela som sa k to mu píše. To čo som uvidela ma dostalo. To on je. To je on. Bože som tak mimo že ani súvislú vetu neviem zo seba dať von. On je ten s ktorým si píšem. Bože kam som sa to dostala. Neverím že to bol celý čas on a ja som o ňom písala s ním. Cítim sa neskutočne trápne. Musím ísť za ním a povedať mu to. Proste to na neho len tak vybalím. 

Otvorila som dvere a nakukla som cez dvere. Nikde nikoho. Z jeho mobilom som sa dostala až dolu k nim. Nikto si ma nevšímal aj keď vedeli že som tu. Všimla som si tu aj tú harpiu. Veď jasné ju si pustia. Podišla som k chlapcovi s havraními vlasmi. Podala som mu do ruky jeho telefón  a on sa na mňa zvláštne pozrel. Kľakla som si k nemu, jemne sa nahla k jeho uchu. "Ja viem že si to ty, ty si Largeboy, ten s ktorým si píšem." šepla som tak aby ma len on počul. 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Jocee - <3

16. 7. 2018 23:01

Najlepšieee <3

Admin - Re: <3

22. 7. 2018 20:41

Ďakujem :)