Choď na obsah Choď na menu

Love you 19

11. 2. 2014

Chris.

 

Otočila som sa a išla k Dan, kde sú ostatné baby a aj chalani. Nemienila som mu nič odpustiť. Toto bola posledná kvapka. Vošla som dnu a sadla si na posteľ a objala Dan. Všetci sa na mňa pozreli že čo robím. „ Čo sa stalo, alebo čo spravil Hazza?“ spýtal sa Zayn. „ Nechcite vedieť,“ ztiekla mi jedna slza po líci. „ Urobil to čo si myslím, že urobil?“ spýtala sa Pezz. Prikývla som. Nemala som chuť nič vravieť.

„ Čo budeš teraz robiť?“ opýtala sa El. „ Naši prídu až  na konci leta a asi pôjdem domov,“ povedala som. „ Nemôžeš byť sama, pôjdeš ku mne,“ stála si za svojím El. „ El, nebudeš mať fotenia,“ upozornil ju Louis. „ Budem a Tins pôjde na ne so mnou,“ nenechala sa odbiť El. V tom do izby vošiel Harry, ktorý bol sklesnutý. Nemal ani poňatia, že som tu. Ako ma uvidel aj sa otočil na odchod. „ Nemusíš ísť idem ja,“ povedala som a odišla z izby. Vošla som do tej mojej a Harryho. Obliekla som si rajtky a voľné tričko. Zatvorila som izbu a odišla do stajní. Podišla som k boxu, kde bola Storm, Louis ju má rád. Dala som jej uzdu a sedlo. Rýchlo som ju vyviedla zo stajne a nasadla na ňu. Popchla som ju do trysku a cválala kam ma srdce zaviedlo. Ako to mohol urobiť, sľúbil mi to. Náš vzťah nikdy nemal existovať. Čo ma to napadlo, chodiť so svetoznámym sukničkárom. Jeho vzťahy vydržali najmenej mesiac, no vidím to ta, že náš vydržal tri týždne. A ani nie. Prečo som mu verila? Stále ho milujem a nikdy neprestanem. Ten človek bol všetkým čo mám, ale asi som sa mýlila. Nezaslúžim si ho, respektíve on mňa.

Storm som uviazala o neďaleký strom a sadla som si na zem. Bola som pri jazere, kde chodím keď chcem byť sama. V poslednom čase je to príliš často. Jazero som našla pri prechádzke na koni. Od vtedy som tu stále a premýšľam. Mali by sme sa rozísť. Ale ja ho stále milujem a mám pocit, že aj vždy budem.  Ale to ho nezmení, moja láska k nemu nezmení nič. Jednoducho sa budem musieť zmieriť s tým, že ostanem do smrti sama. Nikoho nebudem nikdy v živote ľúbiť nikoho ako jeho. Celé moje srdce patrí len jemu, teda patrilo. Všetko sa pokazilo, načo sme sem išli? Kebyže sem nejdeme, tak sa to stane určite s inou. Sedela som na tráve pri jazere a ruky som mala opreté o kolená. Ani som si neuvedomila moje slzy, ktoré stekali ako vodopády. Niekto mi tie slzy zotrel svojou rukou. Ruky ma objali a pevne držali. „ Nechcel som, prepáč, nič ma neospravedlňuje, ani to že som mal to nutkanie to urobiť,“ vravel Harold. Nič som nepovedala, nemala som silu mu odvetiť ani pol slova. Ale on ešte pokračoval. „ Christina, prepáč, milujem ťa a nedokážem bez teba žiť, chcem aby sme bývali spolu,“ ospravedlňoval sa. Stále ma držal pevne v jeho zovretí. On chce aby sme spolu bývali? Nedokáže bezo mňa žiť? Mám mu vôbec aj veriť? Čo ak sa popálim zase. Dala som mu už dve šance, ale vraví sa do tretice všetko dobré, možno, že budem konečne šťastná po boku Harryho. Uplakanými očami som pozrela do jeho. Bola v nich malá iskra nádeje. Ale nechcem sa znovu cítiť ako štetka. Utrela som si slzy do trička. „ Harry nedám ti šancu, nechcem sa znovu popáliť, všetko ma to strašne bolí, a bolieť aj bude, ale moja odpoveď je nie,“ oznámila som mu a rýchlo nasadla na Storm a cvalom som išla niekam ďaleko. Nechcem ho vidieť, ak by som sa na neho pozerala pichol by ma tŕň do srdca. Ale on sa z toho dostane.

Po dlhom blúdení som sa vrátila späť na farmu. Storm som odstrojila a nakŕmila som ju. Potom som išla na recepciu, aby mi dala druhú izbu, nemienim byť s ním v jednej izbe. Podišla som k recepčnej. „ Dobrý večer, bola by ste taká láskavá a dali by ste mi ešte jednu izbu?“ opýtala som sa zdvorilo. „ Samozrejme, tu máte kľúč,“ podala mi ho. Nechcela som ísť ani po veci a rovno som išla do Liamovej izby. Najprv som zaklopala, keby náhodou..... otvoril mi Niall. Pozrel sa na mňa a hneď ma objal. Po chvíli ma pustil a ja som išla dnu. Pribehla ku mne Vera, ktorá ma tiež objala.  „ Chris, je mi to ták ľúto,“ vravela Vera. „ Prečo by malo, nič si neurobila,“ odvetila som jej.  „ No, budeš spať s ním?“ opýtal sa Niall. „ Nie, nebudem, mám druhú izbu,“ povedala som. „ Prečo si sa takto rozhodla?“ spýtala sa Pezz. „ Nechcem sa opäť popáliť, aj keď to bolí, ale nie on sa nezmení,“ odvetila som. Odišla som do svojej novej izby. Odomkla som dvere a za sebou som ich aj zamkla.

Vošla som do sprchy a zhodila všetky šaty zo seba. Vošla som pod studenú sprchu a nechala rozplývať svoje rozjašené myšlienky. Ale stále som myslela na Harryho. Možno mu dám ešte jednu šancu. Ale čo ak  budem ľutovať? Bude mi ešte horšie. Teraz ma však bolí  moja duša. Tá sa nikdy nezahojí ako moje srdce, ktoré bije len pre jednu osobu. Tá osoba si ho nevie vážiť. A tá jeho ponuka obývaní. Nefungovalo by to. Nemám náladu na nič. Musím to nejako zvládnuť. Vyšla som zo sprchy a obliekla som sa do tých istých vecí. Musím si ísť po ostatné veci do Harryho izby. Tak teda som aj išla. Prešla som na druhú stranu chodby a zaklopala na jeho dvere. „ Vstúpte,“ povedal podráždene. Nemá moc dobrú náladu. Čo zas spravil, túto otázku počujem veľmi často. Vstúpila som dnu a videla ako Harry leží v posteli a má tvár zaborenú vo vankúši. Naozaj mi ho je ľúto. Nemám to srdce mu to urobiť. Jednoducho sa na neho nedokážem hnevať. Láska je neuveriteľná. „ Ehm, ehm,“ odkašľala som si. Nič, ani sa na mňa nepozrel. Nevnímal svet okolo seba. A mňa prepadol pocit viny. Z časti je aj on vinný. Dobre, nechcem ho takto vidieť. Podišla som k posteli. Čupla som si pri neho a pobozkala som ho na rameno. Konečne zdvihol hlavu a pozrel sa na mňa. Schytil ma a prehodil cez seba na druhý bok postele a prevalil sa na mňa. „ Milujem ťa,..... si moje všetko,“ bozkával ma po celom krku, po celej tvári a nakoniec pobozkal aj moje pery. „ Milujem ťa, nedokážem bez teba vydržať,“ povedala som mu a tiež ho pobozkala na pery. „ Vlastne som si myslel, že sme spolu nadobro skončili, ja bez teba nie som nič,“ koktal Hazza. Pozrela som sa na neho, či to myslí vážne a myslel. „ Ja, milujem ťa, nedokážem prestať na teba myslieť, skrátka si moje zlatíčko,“ pobozkala som ho na noštek. „ Ľúbim ťa,........ srdiečko,“ pobozkal ma zase. Bozkával ma dokiaľ neprišiel, no nevletel do izby Louis so slovami: „ Musíme sa porozprávať!“ „ Louis!- koľkokrát ti to mám hovoriť!- najprv zaklop!“ osopila sa na neho Hazza. Louis ostal v šoku a nezmohol sa na nič. „ Prepáčte,“ udivene zatvoril dvere. „ Bude mať zlé sny,“ smiala som sa. „ Nech, ja ich budem mať nádherné, priam čarovné,“ povedal. Ale odtiahol sa. Ľahol si vedľa mňa a objal ma. Držal sa ma ako kliešť. Bál sa aby som mu znova neutiekla.

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.