Choď na obsah Choď na menu

Love you 13

8. 12. 2013

 

Harry
„Nie, dnes ideme k vám, tvoja mama ho chce vidieť,“ povedal som. Vyzerala zamyslene. „ OK, tak sa majte, mi ideme,“ pobozkala ma a odišla. Včera večer prišla unavená a hneď zaspala, viem to pretože som mal iba zatvorené oči a potom som aj ja zaspal. Tak zobral som psa a nasadli sme do auta. Vyrazili sme k Tininej mame.
Po dlhej ceste som stál pred jej domom. Zaklopal som na dvere a otvorila mi Ela a objala ma.
„ Tak, tu ho máš,“ ukázal som na Argosa. „ Konečne ho vidím, aký je zlatý,“ mojkala ho Ela. „ Prečo si ma zavolala?“ opýtal som sa jej. „ Vieš, ja a môj muž odchádzame do USA za Emu,“ povedala. Ema je sestra Chris. „ A odo mňa potrebuješ čo?“ opýtal som sa. „ Chcela som sa spýtať, či by nemohla byť ten čas u vás, aby sa jej niečo nestalo,“ vravela. Mať ju pri sebe celý mesiac? Prečo nie? „ OK, bude u nás,“ odvetil som. Ela jej išla zobrať veci a podala mi ich. Ešte pol hodinu som sa s ňou rozprával a potom som išiel domov. Argosa chcela mať chvíľu doma a maznať sa s ním, povedal som, že po neho prídeme večer.
DOMA.....
 
Vošiel som dnu a všetci tam boli okrem Louisa a Tiny. Čo im to tak dlho trvá. Išiel som do obývačky a nikto nikde. Kde všetci sú. Tak som išiel zobrať veci, ktoré mi dala Ela a zaniesol som ich do mojej izby. Bol som aj celkom hladný a zišiel som do kuchyne. Na moje prekvapenie tam bol Liam a Dan. „ Čaute, kde je zvyšok?“ opýtal som sa ich. „ Ahoj, Louis s Chris sú na farme, Vera s Niallom v obchodoch,“ vravela Dan. „ Zayn s Pezz sú v kine a El išla na fotenie,“ dokončil Liam.  „ Veď je sedem hodín a ona má fotenie?“ spýtal som sa. „ No, vlastne mala fotenie a teraz je na párty,“ povedala Dan. „ A ty, čo máš na pláne?“ spýtal sa ma Liam. „ Nič, počkám na Chris a pôjdem k nim pre psa,“ oznámil som im. „ Počuj, čo chcela jej mama?“ vyzvedala Dan. „ Idú za jej sestrou a chceli, aby ostala asi tak mesiac u nás,“ Vravel som im. „ Harry, asi tak za tri týždne nám začína turné,“ oznámil mi Liam. No pekne, a to mi nemohli skôr povedať? Musím to nejako vyriešiť. Chcem byť s Christy celý čas, ale nemôžeme byť spolu stále inak sa od nej potom už neodlepím.
Postupne začali prichádzať ostatní domov, ale Louis s Tiny ešte neprišli. A to bolo jedenásť hodín večer. Snáď sa im nič nestalo. Všetci sme boli hore, pretože sme sa o nich bály. Asi tak o pol dvanástej večer sa konečne rozdrapili dvere. „ Louis, ja ťa zabijem,“ povedala Chris. „ Ale ja za to nemôžem,“ obhajoval sa Tommo. „ Nikam nejdem, skončila som,“ odvetila Tiny. Potom konečne prišli do obývačky a mi sme sa na nich pozreli. Vyzerali, ako keby ich prešiel vlak. „ Vy ale vyzeráte!“ smiala sa Vera. „ Čo ste stajne vytierali?“ pridala sa El. „ Radšej si zavrite huby!“ skríkla Chris. „ Chris, nechcem ťa preháňať, ale musíme ísť k vám domov pre Argosa,“ povedal som potichu. „ Harry, ja by som rada išla, ale som taká unavená, tento idiot si jazdil a ja som musela vystriedať jedenásť koní a každého som musela sedlať, decká sa prišli voziť,“ vravela. „ OK, idem sám,“ odvetil som. „ Idem s tebou,“ ponúkol sa Niall. Dobre aspoň niekto.
Nastúpili sme do auta a vyrazili. Po dlhej ceste sme konečne dorazili na miesto. Obaja sme vystúpili z auta a zaklopal som na dvere. Otvorila mi ospalá Ela. „ Čo tak neskoro?“ opýtala sa. „ Teraz prišla Tina domov, bola unavená a tak išiel so mnou Niall,“ vravel som. Podala mi psa a odzdravila nás.
 
DOMA....
Vošli sme dnu a všade bolo ticho. Samozrejme, že spia. Zobral som Argosa a išiel do izby. Otvoril som dvere a pustil som ho na zem. Rozbehol sa rovno k posteli a skočil na spiacu Chris. Tá sa len prevalila na bok a spala ďalej. Je vidno, že je unavená. Zajtrajší deň strávime spolu. Zaľahol som vedľa nej a zaspal som.
Ráno ma zobudila Tiny. „ Ešte chvíľu,“ mrmlal som. „ Harold!!!“ skríkla na plné pecky. to ma okamžite prebudilo. „ Prečo ma budíš tak skoro ráno?“ nechápal som. Predsa bolo len sedem hodín. „ Prečo tu mám polovičku mojich vecí?“ opýtala sa ma. To som si spomenul, že jej rodičia idú preč. „ Tvoji rodičia išli dne o piatej za tvojou sestrou a chceli aby si ostala u nás,“ vravel som jej. Videl som jej nádherný úsmev. Miloval som jej úsmev, jej pery a všetko čo sa jej týka. Zaľahol som a znovu so, zatvoril oči. „ Vstávaj, dnes idem na farmu,“ povedala. Akože čo??!! Na farmu, nevravela, že tam nepôjde? „ Nevravela si, že tam dnes nepôjdeš?“ opýtal som sa jej. „ Harry, veď si sľúbil, že nás tam zavezieš, sám si to babám navrhol,“ smutne sa na mňa pozrela. Nenávidím, keď sa na mňa tak pozerá, chcem aby bola šťastná. Tak som jej prikývol. Obliekol som sa a zišiel dolu do kuchyne. Tam sedeli baby a rozprávali sa. Podišiel som ku Chris a pobozkal ju. Baby len pregúlili očami a rozprávali sa ďalej. „ Ideš aj ty El?“ spýtal som sa. „ Jasné, že idem,“ odvetila. „ Tak ideme zobudiť Louisa, nezmestíme sa do jedného auta,“ povedal som. Baby len prikývli a išiel som ho zobudiť. Vošiel som do jeho izby a ako na udivenie Louis bol už hore. „ Sníva sa mi?“ spýtal som sa sám seba. „ Harold ty hovädo, čo chceš,“ povedal Louis. „ Ideme na farmu s babami, lebo sa nezmestíme do auta,“ oznámil som mu. Postavil sa a zbehol dolu. A ja taktiež. Baby boli stále v kuchyni. O voľačom sa rozprávali. Louis išiel do kuchyne a otvoril chladničku. Zostal stáť a nič nepovedal. „ Kto mi zobral mrkvu!“ zvrieskol na celý dom. „ Vy ste teda, ktorá sa odhodlala?“ opýtala sa El. Všetky mlčali. Samozrejme, e to bola Tina, kto iný bol nazlostený na Louisa. Potom sa na mňa pozrela s výrazom pomóc. Nemohol som ju v tom nechať. „ Louis, kúpiš si ďalšiu,“ povedal som mu. „ Christina!“ zvreskol Louis. „ Nemal si si začať,“ odvetila. „ Kam si ju dala,“ pýtal sa. Nie je sprostá, proste ju zjedla. „ Zjedla som ju,“ oznámila Tina. „ OK, ideme,“ zavelil som. Všetci sa zdvihli a vyšli von. Nasadli sme do áut a vyrazili so mnou išla Tiny, Vera a Pezz. Ostatok s Louisom. Pustil som CD, ale prvú skladbu som prepol, aby Chris nenadávala. Baby sa rozprávali o ich frajeroch, čiže padla reč aj na mňa. „ Chris, ako sa k tebe Harry správa?“ opýtala sa Pezz. „ Ako k princeznej, ale občas to aj preháňa,“ povedala. Ako to preháňam. Tak toto chce vysvetlenie. „ Ako to preháňam?“ opýtal som sa jej. „ Neber to zle, nie som malá, aby som potrebovala pestúnku, stále mi kupuješ rôzne darčeky,“ vravela Tiny. No pekne, chcem len aby jej bolo dobre, aby bola v bezpečí. Ale ak jej to vadí, prestanem. Možno som sa nemal hrnúť s ňou do vzťahu. Možno to bola chyba. Ani som ju dobre nepoznal a zdá sa, že stále ju dobre nepoznám. Ale ona ma veľmi dobre pozná a proste je so mnou. Nedáva mi to zmysle.
 
jeho oči sú tak krásnéé :D
large--2-.jpg
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.