Choď na obsah Choď na menu

10 najlacnejších sériovo vyrábaných áut na svete

30. 5. 2013

Toto je 10 najlacnejších áut na svete:

10. Chery QQ3


Najmenší model čínskej spoločnosti Chery Automobile, ktorá vznikla v roku 1987, stojí v prepočte 3 690 eur. Autíčko meria 3,5 metra a na servo, klimatizáciu, autorádio či ABS radšej hneď zabudnite.

9. Chana Benni Mini


Čínsky low-cost pochádza z dielne spoločnosti Chongqing Changan Automobile Company, ktorá vstúpila do viacerých spoločných podnikov, napríklad so Suzuki, Fordom alebo PSA. Chana Benni Mini stojí v prepočte 3 580 eur.

8. Alto STD BS IV


Autorom tohto modelu je spoločný podnik Suzuki a Maruti. Predáva sa v Indii, kde stojí v prepočte 3 570 eur.

7. Haima Prince


Model vyrába čínska spoločnosť FAW Haima, ktorá je spoločným podnikom štátnej firmy First Automotive Works (FAW) a japonskej Mazdy. Prince sa v Číne predáva v prepočte za 3 560 eur.

6. Daewoo Matiz


Matiz sa sporadicky vyskytuje aj na našich cestách. Daewoo od roku 2005 patrí americkému koncernu General Motors a jeho modely sa u nás predávajú pod značkou Chevrolet. Matiz je však stále s cenou 3 500 eur neprekonaným šlágrom juhokórejského trhu.

5. Omni Cargo LPG BS III


Ďalší produkt spoločného podniku Suzuki Maruti. V rámci rebríčka Die Weltu ide o najväčšie vozidlo. Táto indická miniatúra vanu stojí v prepočte 3 190 eur.

4. Maruti 800 Std BS III


Maruti 800 sa vyklonoval zo Suzuki Alto a predáva sa už od roku 1984. Model sa dlhý čas držal na prvej priečke predajnosti a jeho súčasná verzia sa v Indii dá kúpiť v prepočte za 2 979 eur.

3. Jiangnan TT


Čínska automobilka Jiangnan-Zotye sa špecializuje na licencovanú výrobu. Model TT sa predáva za zhruba 2 496 eur.

2. Alto Zotye


Alto Zotye pochádza z rovnakej dielne ako Jiangnan TT a stojí v prepočte 2 256 eur.

1. Nano BS III


Absolútny cenový hit pochádza od indického koncernu Tata Motors, ktorý vlastní aj renomované značky ako Jaguar či Land Rover. Autíčko s galuskami namiesto kolies stojí v Indii v prepočte 2 043 eur.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

AsydayPook - Blood inducement - If you be recognize more

12. 10. 2018 20:44

Compression est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-quotidien/

AsydayPook - What you penury to recognize close to ear-splitting blood oppression

28. 9. 2018 11:31

Compression est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/peut-on-acheter-du-cialis-en-pharmacie-sans-ordonnance/

AAluplissult - Strong blood press

7. 7. 2018 9:31

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-cialis-acheter-cialis/