Choď na obsah Choď na menu
 


Kancelárske PC

 Každodenným pomocníkom podnikateľa alebo zamestnanca nemusí byť vždy ten najvýkonnejší, najdrahší a najnovší počítač. Pre bežnú kancelárskou agendu postačí aj veľmi jednoduchý počítač, napríklad s integrovanou grafickou kartou, ktorý hravo a bez problémov zvládne kancelárske aplikácie, ako je napríklad účtovníctvo, Word, Excel, Outlook i iné programy. Nemusíte sa ani báť, že kancelársky počítač je nejak výrazne ochudobnený. Internet, prehrávanie MP3 a v závislosti na konfigurácii aj prehrávanie DVD a napaľovanie je pre nich hračkou. K tomu všetkému sa kancelárske počítače vyznačujú nízkou spotrebou, hlučnosťou a hlavne cenou, ktorá je v kombinácii s veľmi výrazne priaznivým pomerom cena/výkon zásadným argumentom k jeho kúpe.

 

 

Lenovo IdeaCentre C540

Cenovo výhodný počítač Lenovo zabudovaný vo Full HD displeji profesionálneho vzhľadu.Vďaka kompaktnému prevedeniu zaručí, že ľahko zapadne na stôl a nezaberie veľa miesta.Počítač je plne pripravený pre používanie so systémomMicrosoft Windows 8.Pribalená je aj štýlová klávesnica s optickou myšou.Vďaka tomu stačí počítač vybaliť, prepojiť káble a nič už nemôže zabrániť užívania a zábave. 

Výkon dodá procesor Intel Celeron G540 z rodiny Sandy Bridge.Pre rozširovanie sa ponúka vysokorýchlostné USB 3.0.O médiá sa postará DVD napaľovacia mechanika podporujúca všetky dostupné formáty DVD.Môžete s ňou prehrávať filmy, ale tiež zálohovať kriticky dôležité dáta.Vaše fotografie a dokumenty si to predsa zaslúži. 

Funkcia Lenovo Dynamic Brightness System automaticky upraví jas displeja podľa aktuálnych svetelných podmienok, čím poskytne vždy vyvážený obraz.KýmLenovo Eye Distance System stráži, aby sa vaše oči nedostali príliš blízko k obrazu.Lenovo Assistant udrží váš systém v dobrej kondícii a dáta je možné aj jednoducho zazálohovať či obnoviť cez Lenovo Rescue System. 

Parametre a špecifikácie: 

Procesor: 
Intel Celeron G540 s frekvenciou 2,5 GHz 
2 MB L3 Cache 
2 jadrá,2 thready 
Max TDP: 65 W 
Virtualizácia (VT-x) 

Displej: 
23 "TFT LCD 
Rozlíšenie: 1920 x 1080 bodov 

Operačná pamäť: 
4 GB DDR3 
Maximálne 8 GB v 2 slotoch (SoDIMM) 

Grafická karta: 
Intel HD Graphics 

Pevný disk: 
500 GB 
7200 RPM 
SATA II 

Mechanika: 
DVD SuperMulti 

Multimédiá: 
High Definition (HD) Audio 
Stereo reproduktory 2x 3 W s Dolby Advanced Audio 
Webkamera 720p Komunikácia: 
WiFi 802.11b/g/n 
Ethernet 10/100/1000 Mbps 

Rozhranie: 
4x USB 2.0 
2x USB 3.0 
1x slúchadlá/reproduktory/mikrofón 
1x Čítačka pamäťových kariet 6v1 
1x Napájanie 

Rozmery: 
556 x 427 x 197 mm 

Hmotnosť: 
6,44 kg 

Príslušenstvo: 
Klávesnica + myš 

Operačný systém: 
Microsoft Windows 8 64bit

 

 
Poznámka:
Pokiaľ nieje uvedené inak, je zostava dodávaná s českou lokalizáciou.
Zmena konfigurácie je vo väčšine prípadov možná, avšak je potrebné uschovať si pôvodné komponenty pre prípadnou reklamáciu. Ak máte záujem o konfiguráciu na mieru, využite našu službu ALZA INDIVIDUAL .