Choď na obsah Choď na menu
 


Môj sen sa splnil - 3

8. 3. 2013

Na oči si nasadil okuliare a išiel nám zobrať horúcu čokoládu:

"Tak a teraz čo?" - opýtala som sa ho a on ma iba potiahol za ruku a posadil do auta.

"Tak kam ideme?" - opýtala som sa ho ešte raz, ale on sa na mňa iba usmial a naštartoval. Keď sme zastavili povedal mi aby som nevystupovala, on vystupil a vošiel do drevenej chatky. Za tou chatkou bolo vidno veľké jazero, zaujímavé bolo že chata tam bola iba jedna, bola dosť veľká. Keď prišiel otvoril mi dvere na aute a chytil ma za ruku. Bolo to romantycké. vošli sme do chatky, boli sme tam iba mi dvaja.

"Môžeš ísť na balkón ja hneď prídem" - usmiala som sa na ňho a išla som na balkón, otvorila som veľké sklenené dvere a sadla som si na stoličku.

"Už som tu!" - povedal Harry a sadol si vedľa mňa

"Ehm- Ehm, čo teraz?" - opýtala som sa a on sa na mňa stále usmieval

"Ja neviem čo chceš robiť?" - pozrel sa na mňa tými jeho veľkými očami. Začali sme sa rozprávať o mne a o ňom, najviac sa zaujímal o mňa, čo škola, čo rodina a tak. Takto sme sa rozprávali celý deň. Už zapadalo slnko a nastalo ticho. Pozrel mi do očí a povedal:

"Si pekná!" - usmiala som sa a pobozkal ma,  v tom mu zazvonil mobil, volal mu Niall ohladom jedla. Ja som sa začala smiať. Ale hneď som ho poprosila či ma nevezme domov. Súhlasil. Zastali sme pred domom a on ma zase pobozkal, usmial sa na mňa a odprevadil ma až ku dverám, potom sa otočil a išiel smerom k autu, ale on sa znova otočil ku mňe a pobozkal ma znova, v tom moja sestra otvorila dvere a my sme sa zgridali na zem. Všetci sme išli vybuchnúť od smiechu. Roslúčili sme sa a odišiel. Ja som nemohla ani zaspať, keď som zavrela oči videla som ho ako ma bozkáva. Keď som znova otvorila oči prišla mi SMS-ka, od Harryho "Chýbaš mi, chcem ťa vidieť znova, pozri sa pod okno!" ja som sa pozrela pod okno a on tam stál a začal spievať, povedala som mu že nech prestane, ale on nechcel prestať povedal že prestane ak pôjdem dole a pobozkám ho. Nemala som inú možnosť. Prišla som dole a on ma objal, držal ma a nechcel ma pustiť, popravde ani ja som ho nechcela pustiť.

"Zabudla si si na chate svetrík!" - obaja sme sa usmiali na seba a ...

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

anoo este

(Kaja, 8. 3. 2013 13:35)

davaj davaj :D

Ešteeeeeeeeeee

(Sisa, 8. 3. 2013 13:09)

Ďalšiu, ďalšiu, ďalšiu, ... :D