Choď na obsah Choď na menu
 


Koncert "VENOVANÉ MAJKOVI"

 

 

7. marca 2013 sa v prešovskom kine SCALA uskutočnil dobročinný koncert, ktorý niesol názov „VENOVANÉ MAJKOVI“. Podujatie bolo z úprimného srdca, na ktorom nechýbali riaditeľ PKO, riaditeľ školy, bývalí spolužiaci, učitelia, a dokonca aj náš Majko s rodinou.

Koncert odštartoval Martin Husovský z kapely Komajota. Počas podujatia vystúpili so spevom a tancom žiaci školy, ale aj pozvaní hostia, a to hudobné skupiny INTEGRIA, FATHERS, THE OTHER BLUE.

Organizátorom koncertu „VENOVANÉ MAJKOVI“ je PKO Prešov a ZŠ Šmeralova. S myšlienkou zorganizovania tejto akcie prišiel spolužiak Tomáš, ktorý sa v rámci ročníkovej práce v školskom roku 2012/2013 rozhodol pripraviť toto krásne podujatie, a zároveň napomôcť kontaktu Majka so žiakmi školy. Ako uviedol p. učiteľ Ľuboš, ktorý má taktiež veľký podiel na realizácii tohto koncertu, aby toto stretnutie dodalo Majkovi odvahu a silu do budúcnosti. Atmosféra koncertu bola veľmi dojímavá.

Z celého srdca ďakujeme všetkým, ktorí sa spolupodieľali na zrealizovaní tejto krásnej myšlienky. Je úžasné a zároveň povzbudzujúce, že na Majka nezabudli.

Srdečne ďakujeme aj p. Michalovi KALIŇÁKOVI a Hotelu Junior JASNÁ za poskytnutie daru (predĺžený víkend v Tatrách) pre Majka s rodinou .

 
 

 


Posledné fotografie



Archív

Kalendár
<< február / 2024 >>


Štatistiky

Online: 2
Celkom: 51643
Mesiac: 733
Deň: 31