Choď na obsah Choď na menu
 

Viete ako nosiť čelenky o.O ?

22. 3. 2013


Chcete vedieť, čo je momentálne in? Nechajte sa potom inšpirovať piatimi celebritami

, ktoré vám ukážu, akú čelenku si vybrať na každú príležitosť.

 

 

 

Hilary Duff - čierna klasika

Myslím, že podobnú čelenku, akú obľubuje Hilary Duff

má snáď každá žena vo svojej výbave doplnkov. To, že je čelenka jednoduchá, čierna a plastová však neznamená, že je nudná - hodí sa ku všetkému a výborne sa nosí spolu s copom, podobne ako u Hilary.

 

Ak však chcete moju radu, pri výbere plastovej čelenky dbajte na to, aby v jej prostriedku nebol "vytlačený" pásik. Aj keď je to len detail, čelenka potom vyzerá veľmi lacno.

 

Chic & Glam ako Jessica Alba

Spôsob, akým Jessica Alba nosí čelenky, je jednoducho geniálny. Vlasy sčesané do copu, čelenka ich stiahne a na zadnej časti hlavy vytvorí malý "kopček". Podobné gumičkové čelenky určite nájdete v H&M, kde ich stále majú celú hŕbu

. Dúfam, že v jarnej kolekcii budú čelenky doplnené aj v nejakých pekných jarných farbách. Sú vyborné na nosenie hocikam von a ak sú výraznej farby alebo glitrové, perfektne vytiahnu nudu z účesu.

 

Hippies Miley Cirus

Čelenky, ktoré nosí aj Miley Cirus, sa začínajú tešiť čoraz väčšej obľube. U nás ich síce príliš často nevídam, no v zahraničí je ich nosenie hotový boom. Podobne ako u Jessicy, aj tieto gumičkové "hippies" čelenky nájdete v H&M

. Odporúčam ich však nosiť trochu vyššie ako Miley, zhruba v strede čela (prvý obrázok z troch).

 

Paris Hilton - luxusná hippisáčka

Možno je nadpis trochu prehnaný, no aj tak si myslím, že tieto slová Paris opisujú najlepšie (teda aspoň jej čelenky). Paris

má rada flitríky, kamienky a štras a je jasné, že aj jej čelenka musí byť podobná. Keďže v jej prípade ide už pomaly o šperk, odporúčam nosiť skôr na spoločenské udalosti ako na každodenné nosenie. Ak však chcete žiariť, silne odporúčam kamene.

Elegantná ako Victoria Beckham

Victoriin štýl je snáď nepoškvrniteľný a nadčasovo elegantný. A to úplne vždy. Ak je elegancia aj vaše krédo, určite túto sezónu hľadajte široké čelenky s veľkými ozdobami, ktoré zaujmú hneď na prvý pohľad. Uznajte, no nie sú krásne?


 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.