Choď na obsah Choď na menu
 


Členovia

Keďže o členoch DESmodu veľmi veľa neviem,nakoľko ani na internete tých inormácií nie je veľa,napíšem sem len to,čo si o nich myslím,ako ich vnímam ja....Znovu však upozorňujem,že všetko,čo o nich napíšem,nemusí byť pravda.

Momentálne tvorí skupinu:

*Mário "Kuly" Kollár(SPEV)-Kulyho beriem ako strašne sympatického,strašne milého,dobrého a zábavného človeka.V istých veciach mi pripomína môjho ocina,možno aj preto je mi taký blízky....Keďže som sa s ním(aj s ostanými členmi DESmodu)osobne stretla,ešte viac som sa v tom utvrdila .

*Richard "Synčo" Synčák(GITARA)-Synča považujem za najväčšie "dieťa" v kapele.Nemyslím to ako urážku,nechová sa drzo ako väčšina dnešných detí.Rišo je veľký "šoumen",a asi preto je taký obľúbený medzi DESmoďáckymi fanúšikmi.Vie však,kedy je srandy dosť a ako sa má kde a ku komu správať.Z kapely je  spolu s Kulym  asi najsrandovnejší .

*Richard Nagy(GITARA)-a teraz je reč o asi najpohodovejšom a najsympatickejšom mužovi,akého som kedy stretla.Rišo je úžasný.Nielen v tom,že úžasne hrá na gitare,je super nielen ako gitarista ale aj ako človek,jeho pohľad doslova zabíja,ale aj v tom,že(podľa mňa)je "krotiteľom skupiny",pretože z tých 5 má najpohodovejšiu povahu .

*Ján Škorec(BICIE)-ach jaj,Jano .Tak toto je rozhodne najviac vyčnievajúci člen kapely,aj keď ako bubeníka ho za tou jeho "mašinou",ako zvykne hovoriť,ani poriadne nevidno.Rozhodne sa najviac predvádza(veď si kuknete jeho fotku ) a vie byť aj pekne drzý(ale v dobrom).Naozaj najlepšie pochopíte,aký je,keď uvidíte jeho fotku.

*Dušan Minka(BASA)-o Dušanovi vám veľa asi nenapíšem,pretože pôsobí hanblivo a trochu uzatvorene(čo však nie je nič veľmi zlé),ale viem,že je to skvelý človek,hrá perfektne na basu.Na Dušana ani nemôžem povedať alebo napísať nejakú zlú vlastnosť,pretože nijakú nemá .

 

Toto bola stručná charakteristika chalanov z DESmodu.Opisovali sa mi ľahšie,keďže som ich už videla naživo na autogrmiáde CDčka Iný rozmer(viac info v rubrike CDčká)v Martine. (Angie)riso-s.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Rišo Synčák

riso-n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rišo Nagy

kuly.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Kuly

jano.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jano Škorec

dusan.jpg

 

 

 

 

 

 

Dušan Minka

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

:)

(Beky1412, 3. 6. 2012 19:43)

Je to zaujímavý článok, ale niečo mi tam chýba. Niečo ako čokoláda na zmrzline alebo ako zmrzlina na kornúte.

Re: :)

(dia, 11. 6. 2012 18:30)

presne beky.. kvoli tebe som teraz hladna.. :D