Choď na obsah Choď na menu
 


O Beyonce

  Beyoncé Giselle Knowlesová (* 4. september 1981, Houston, Texas, USA) je americká R&B speváčka, textárka, hudobná producentka, herečka, tanečnica a módna návrhárka a modelka základné informácie: Popis umelca americká speváčka, textárka, producentka, herečka a modelka Umelecké mená Beyoncé Narodenie 4. september 1981 Houston, Texas, USA Pôsobenie 1990–súčasnosť Žáner/-re R&B, dance-pop Typ hlasu mezzosoprán Vydavateľstvá Columbia Hudobná kariéra: Stala sa známou ako hlavná speváčka R&B dievčenskej skupiny Destiny's Child, čo je najpredávanejšia ženská skupina všetkých čias, ktorá predala viac ako 50 miliónov nahrávok. Po komerčnom úspechu skupiny vydala sólový album Dangerously in Love v roku 2003. Stal sa jedným z najväčších komerčných úspechov toho roku a bodoval v amerických a britských hitparádach. Obsahoval piesne umiestnené na prvých pozíciách, „Crazy in Love“ a „Baby Boy“ a zaistil jej päť ocenení Grammy Awards v roku 2004. Jej druhý album, B’Day, ktorý bol vydaný na celom svete 4. septembra 2006 na jej 25. narodeniny, pokračoval v jej úspechu. Obsahoval pieseň, ktorá sa umiestnila na prvom mieste, „Deja Vu“, „Ring the Alarm“, a celosvetový hit „Irreplaceable“ a zaistil jej siedme ocenenie Grammy Award. Ako sólová umelkyňa predala viac ako 17 miliónov albumov a skladieb na celom svete.

beyonce1.jpg

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

mqnnhjnyliuo

(eagftx, 7. 5. 2022 22:09)

hydroxychloroquine sulfate 200 mg https://keys-chloroquineclinique.com/

Blood Straits - Taylor & Francis Online

(Abeemaique, 12. 10. 2018 23:05)

Compression est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-livraison-express-france/

Sample of Blood Influence

(Aexpemiachuche, 10. 7. 2018 19:13)

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-cialis-doctissimo/