Choď na obsah Choď na menu
 


O Rihanne

 
ObrazekNa tohtoročnom udeľovaní cien MTV Europe Music Awards získala mladučká RIHANNA svoje prvé ocenenie. Pri preberaní ceny pre najlepšiu speváčku v kategórii Rhytm and Blues prekvapila.

Vo svojej ďakovnej reči totiž zdôraznila: „Vďačím Barbadosu, keďže je taký krásny a známy, že tam chodievajú na dovolenky najlepší hudobní producenti sveta.“ A Robyn Rihanna Fenty, ako znie celé jej meno, dobre vedela, čo hovorí. Narodila sa 20. februára 1988 v meste St. Michel na ostrove Barbados. Práve sem pred necelými dvoma rokmi prišiel na dovolenku známy hudobný producent a objaviteľ speváčky Christiny Aguilerovej Evan Rogers.
 
 
 
 
 

Zvyká si na slávu


Kráska z Barbadosu, alebo kráľovná Karibiku, ako ju nazvali v médiách, si zatiaľ na slávu a popularitu iba privyká. Už má za sebou aj prvú úlohu vo filme Girls United. „Mám rada, keď ma ľudia poznajú a majú ma radi, ale stále som sa ešte nezmierila s tým, že som stratila súkromie. Jednoducho nemôžem ísť s priateľmi hoci do kina či do obchodu. Všade na mňa striehnu novinári, fotografi a fanúšikovia. Neviem, či si na to vôbec niekedy zvyknem.“ Bude si musieť, rovnako ako na záujem mužov. Nesporne krásna mladá speváčka padla do očí viacerých lovcov žien. Jay-Z, ktorý jej vlastne otvoril dvere do sveta hudobného šoubiznisu, o nej povedal: „Jej zjav očarí každého muža. Je krásne nevinná, plachá, ale zároveň ohnivá a vášnivá.“ O čom hovoril, sa však môžeme iba domnievať.
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.