Choď na obsah Choď na menu

Jedlo počká

1. 7. 2012

Keď Niall prišiel ku mne, rozhodli sme sa, že si pustíme nejaký film. Zobrala som pukance, išla som si sadnúť za ním a pozeranie sa mohlo začať. Asi po polke filmu sa mi začalo driemať, tak som sa k nemu pritúlila a zaspala som... Zobúdzanie ani nemohlo byť krajšie. S Niallom sme boli tvárami presne oproti sebe, takže som mohla pozorovať jeho anjelský výraz. Jemne som ho pobozkala a išla som do kuchyne, urobiť nám raňajky, keďže som bola dosť hladná a prvé čo si Niall pýta keď sa zobudí je jedlo..

„Dobré ránko, láska.“, povedal rozospatým hlasom.

„Dobré. Dúfam, že si hladný, lebo už máš raňajky na stole.“

„Jedlo počká. Najprv si musíme vybaviť niečo, čo sme v noci nestihli.“, povedal diabolským hlasom a ja som presne vedela kam tým mieri. Prišiel ku mne a začal ma bozkávať najprv jemne, no potom sa to začalo stupňovať. Naše jazyky medzi sebou bojovali a Niallove ruky blúdili po celom mojom tele. O kúsok som sa odtiahla aby mi mohol dať dole tričko, a ja som využila situáciu a dala mu ho dole tiež. Potom nasledovali aj nohavice a jeho boxerky. Chytil ma za boky a posadil na kuchynskú linku ktorá bola hneď za mnou. Jedným veľmi šikovným ťahom mi rozopol podprsenku a pomaly začal bozkami prechádzať na môj krk, až k prsiam a jednu bradavku stisol medzi zubami. Hlasno som zavzdychala a rukami som mu vošla do vlasov. Jemne som mu hlavu zatlačila dole a on pochopil. Začal bozkami klesať nižšie, až sa dostal presne tam, kde som ho chcela najviac. Stiahol mi nohavičky a pocítila som jeho jazyk, ako sa ma jemne dotkol a potom znovu a znovu jemne kmital. Raz som jeho meno kričala, raz šepkala tak, že ho ani nebolo počuť.

„Niall!“, zakričala som keď som zacítila, že do mňa vošiel dvoma prstami. Spôsoboval mi neskutočnú rozkoš a ja som cítila, že už to dlho nevydržím a urobím sa. Tak sa aj stalo. Doslova som explodovala a hlasno dýchala. Mala som zavreté oči a nemohla som sa ani pohnúť. Z tohto môjho tranzu ma prebral až Niallov jemný bozk a zacítila som, že do mňa pomaly vniká. Iba som trochu viac rozkročila nohy a pevne sa chytila okraju kuchynskej dosky. Prirazil tak, že bol vo mne celý a pozrel mi do očí. Tými jeho modrými ma doslova zhypnotizoval a ja som prirazila panvou proti nemu a tento raz hlasno zavzdychal on. Po celý čas sme sa bozkávali, vášeň medzi nami bola doslova hmatateľná. Videla som na Niallovi, že sa už blíži k vrcholu a ja som na tom bola rovnako. Naposledy prirazil a vyvrcholil do mňa. Sťažka sa zaprel o dosku aby sa na mňa nezvalil a pobozkal ma. Jemne som ho odstrčila, usmiala sa naňho a zoskočila. Pozbierala som si veci a obliekla som si aspoň spodné prádlo, keďže som doslova horela.

„No čo, už si hladný?“, opýtala som sa ho a ukázala na stôl kde bolo už všetko pripravené.

„Už áno.“, usmial sa na mňa a pustil sa do jedenia.

To bolo prvý krát čo sa zobudil a nepýtal si jedlo, ale mňa.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Timmie - :)

4. 7. 2012 17:43

No tak s týmto si ma prekvapila... riadne dobré to je.. :D Neviem si Nialla predstaviť, ale možno sa v ňom skrýva niečo, čo nie je navonok vidno :D :D Raz otestujeme... :P

jajá - Re: :)

13. 12. 2013 23:02

raz ja otestujem :D ;)

Wix - :DD

3. 7. 2012 10:14

Toto je najlepšie že "nepýtal si jedlo ale mňa" :DD :)
Ale strašne pekné♥ ;)) :D

Veronika - :D

2. 7. 2012 22:49

proste phenomeNIALLné :D

Lucia - :D

2. 7. 2012 14:17

ja sa tu asi počúram :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (smiech) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Petraa - :3

1. 7. 2012 21:00

Toto je akože... wrrrrrr.. :D

niki - :)

1. 7. 2012 20:58

WOW viac sa ani neda :)

Veronika - :D

1. 7. 2012 20:11

wow no v skratke povedané - dokonalosť :D

Tina - ♥__♥

1. 7. 2012 19:53

jedno slovo... mňam :D