Choď na obsah Choď na menu

Studio Tape

25. 6. 2012

Aké 13+ky sú lepšie?? JA rozprávanie / TY rozprávanie.. napíšte do komentov, ako sa vám viac páčia, tak budem písať :)

________________________________________________________________________

Do štúdia je to pomerne ďaleko, no rozhodla som sa, že Harrymu nebudem volať a radšej nepôjdem ani autobusom, spoznali by ma. Ako jeho priateľa to tiež vždy nemám ľahké. Vybrala som sa teda pešo, prechádzkovým tempom cez park a potichu som si pospevovala jednu ich pesničku. Našťastie sa ľudia za mnou neotáčali. Harry už bol pár hodín v štúdiu aj s ostatnými chalanmi a dokončovali nahrávanie albumu. Podarilo sa im to pomerne rýchlo, vzhľadom na to, že medzitým museli aj koncertovať.. 

Na miesto som dorazila o pár minút. Prezvonila som Harrymu a on mi hneď prišiel otvoriť, akoby bol čakal za dverami. Privítal ma takým vášnivým bozkom, až sa mi skoro zakrútila hlava. Ešteže ma držal v náručí. Vošli sme dnu, do prázdneho štúdia. „Tak, kedy vyrážame?“ pozrela som sa na neho, no on sa len uškrnul. 

„To má čas. Poď, nechceš si to vyskúšať?“ 

„Čo vyskúšať?“ vyvalila som na neho oči.  

„Nahrávanie. Máš krásny hlas, aspoň skúsiť by si to mohla. Hm? Poď..“ zasmial sa a dotiahol ma do nahrávacej miestnosti.

Ja a spievať? Ešte k tomu pred ním? „K tomuto ma neprinútiš, Styles. Nikdy.“ Zaťala som sa a prekrížila si ruky na prsiach. On medzitým stihol niečo nastaviť, potom vošiel do miestnosti, kde som bola ja a zavrel za sebou dvere.

„Myslíš, že nie? No veď uvidíme.“ Uškrnul sa. Vedela som, kam tým mieri, no bola som radšej potichu a čakala, čo spraví. Pristúpil ku mne a pobozkal ma. Čakala som to. Nechala som jeho jemné pery aby bozkávali tie moje, no keď sa odtiahol, smutne som na neho pozrela. „Spievaj.“ povedal s úškrnom. 

Tak takto ma chce prinútiť? To mu bude trvať dlho, lebo som ani neotvorila ústa.   

Čakal túto reakciu, ta to spravil ešte raz. No tentoraz som ho pevne objala okolo krku a nepustila som ho. Viac neprotestoval ani on. Objal ma okolo pása, zdvihol do vzduchu a ja som sa nohami zakliesnila okolo jeho pása. Jednou rukou sa mu podarilo otvoriť dvere a vyniesol ma von z nahrávacej miestnosti. Dvere ostali otvorené. Nikde nebolo ničoho, na čo by sa dalo aspoň sadnúť, tak ma zložil na rovnú plochu mixážneho pultu. Keď začal rukami šmátrať pod mojím tričkom, odtiahla som sa. „Harry, neblázni. Tu?“ pozrela som na neho, no on len darebácky vyceril zuby a zablyslo sa mu v očiach. Zasmiala som sa a pobozkala som ho. „Ty si blázon..“ zašepkala som do jeho pier.

Rukami som zašla do jeho vlasov, naťahovala jeho kučery a jemne hryzkala jeho pery, zatiaľ čo on sa pasoval s mojím tričkom. Vlastne, jedným obratným pohybom mi ho pretiahol cez hlavu, no nedal mi vydýchnuť ani sekundu, hneď bol späť a ďalej skúmal moje pery svojimi. Moje ruky za ním nezaostávali, takisto šmátrali pod jeho oblečením, no nie pod tričkom, to už bolo dole. Zašla som trošku ďalej, rozopla mu opasok, zips na rifliach, a posunula svoju ruku do jeho boxeriek. Na perách som zacítila jeho slabý vzdych, no aj to stačilo, aby ma to nakoplo. Prstami som prechádzala po celej jeho dĺžke a rovnako, ako vždy som užasla. Chvíľku som ostala len na tomto bode a keď to už viac nevydržal, surovo sa zo mňa pokúsil stiahnuť kraťasy a ja som sa musela zasmiať. Jeho prudkým pohybom ma posunul dozadu a ja som do niečoho narazila. 

Podarilo sa mu rýchlo vyzliecť mi aj kraťasy a ja som stiahla jeho rifle tak nízko, ako sa len dalo. On sa ich však rozhodol zbaviť úplne, na chvíľočku ma pustil a odhodil ich cez celú miestnosť. Pritiahla som si ho k sebe, on ma silno chytil za boky, no vtedy som slabú bolesť nevnímala, cítila som len narastajúcu vášeň medzi nami dvoma. „(Y/N), nikdy som ťa nechcel, nepotreboval tak, ako teraz..“ zašepkal mi trasľavým hlasom do ucha. Viac som to už nevydržala a úplne som sa na neho nalepila. Vnikol do mňa rýchlym, no zároveň aj jemným pohybom. Akoby sme boli navzájom pre seba stvorení.. Spolu nám šlo všetko dokonale a inak to nebolo ani v tomto prípade. Harry ma po celý čas bozkával všade tam, kam sa jeho pery dostali; na jemnú pokožku na krku, na ramená, na prsia.. Moje pery sa automaticky otvárali pri neustálych a neutíchajúcich vzdychoch. Jeho dotyky by nenechali nijaké dievča chladné. Dokázal ma dostať tam, kam by to iný určite nedotiahol. Cítila som sa ako v siedmom nebi, a keď sme spoločne dosiahli nás vrchol, na svete by ste nenašli šťastnejších ľudí. Oprela som si hlavu o jeho rameno a spokojne oddychovala. On ma pobozkal do vlasov a držal v objatí. Harry je naozaj pozorný chlapec a ešte lepší milenec.. 

Keď sme konečne chytili stabilný dych, naše telá sa od seba oddelili a spoločne sme sa obliekli. Pred odchodom ešte všetko povypínal, skontroloval, či tu neostali nejaké stopy po našom „rošambe“ a mohli sme ísť na naše rande. Šli sme spolu na krásnu romantickú večeru, prechádzali sme sa po meste a Harry ma neustále zasypával božtekmi a lichôtkami. Vravím, je naozaj perfektný. Lepšieho som si ani nemohla priať a večer u neho som mu to znova patrične dokázala..

Ráno ma najprv zaviezol domov, rozlúčili sme sa ako sa patrí, medzi dvermi sme stáli asi pol hodinu, potom však musel rýchlo utekať znova za chalanmi do štúdia. Všetci už boli nastúpení, čakalo sa len na neho. Keď dorazil, Paul plesol rukami a kývol, aby sa pridal k chalanom. Vtedy si všimli, že je tam nová nahrávka. „Aha, Harry sa činil, keď som včera ostal dlhšie. Som zvedavý, čo dal dokopy.“ uškrnul sa a pustil to. A toto nemal robiť. Z nahrávky sa ozývali naše hlboké vzdychy.. Harry očervenel a všetci sa na neho pozerali. „Harold Edward Styles, nechceš nám niečo vysvetliť?“ pozrel na neho Paul vážne, no vtom všetci chalani aj s ním vybuchli do smiechu..

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Linda69:D - Koniec

24. 7. 2014 21:54

Super ale ten konec :D

Nikký - :)

23. 11. 2012 18:15

To bylo boží :D a ten konec :D

Vala - :)

1. 7. 2012 0:00

ten koniec je fakt zabity urcite je lepsie JA-rozprávanie

Dorothy - :D

30. 6. 2012 18:01

Ten koniec, zabitý! Mne sa viac páči JA-rozprávanie :D Je to super, oplatilo sa čakať

Paťa - ***

26. 6. 2012 21:24

Marcelka moja krásne rpepáč prepáč že som dlho nekomentovala naozaj prepáč ale neboj už budem opäť poctivo komentovať všetko a aj poviedku. K poviedke: ani moje oči neostali zatiaľ suché a asi to bdue takto pokračovať je to skvelé a k tejto 13 nástke,.. ehm :D je to jedna z najlepších keď nie aj najlepšia úžasné a ten koniec :D :D si zabila .D z Harryho si urobila nadržaného romantika a to sa mi páči ;) ešte raz prepáč _*

Petraa - Bohača! :D :D

26. 6. 2012 13:50

Jáááj Styles sklerotik.. :D :D Brúútál! Toto zbožňujem, úž pomály nadržaná a teraz tam trepneš hento .. Moj ty svete.. Geniálna si!

:) - :):)

26. 6. 2012 13:10

KOnečne :).. je to dokonalé :)... a zabitý je ten koniec :DDD

Mrs.Tomlinson - OMFG! :D

25. 6. 2012 23:34

Harry, chápem. V štúdiu, to sa na Harryho hodí. Ale potom že tam aj zanechali nahrávku :D :D :D Pekné od nich.
A čo, spievala pekne? :D :D :D :D lol.
A mne sa to viacej páči JA-> rozprávanie :)
Tutus-Brutus!! :D

Ann - ;D

25. 6. 2012 23:18

Skvelo zakončené :D Na konci som sa už dobre rehotala ;)

Pani Styles - ďakujem..

25. 6. 2012 21:35

No konečne som sa dočkala!! :D Je to super, presne takto som si to predstavovala, všetko som mala pred očami!! :D :D Je to fakt super, ale som ti povedala, že čo najdrsnejšie :/ Mohlo to byť aj viac :D :D (Nabudúce) :D a Ja-rozprávanie je najlepšie!! :)

Marci - Re: ďakujem..

25. 6. 2012 21:51

Ty ma už neser!! :D Buď rada, že som to napísala, lebo som mlela z posledného.. :D a ona zatrepe, že drsnejšie :D nabudúce si píš sama, šak ty máš také riadne predstavy v hlave.. :D keby sme to písali spolu, bolo by z toho rovno porno.. :D

Veronika - :D

25. 6. 2012 21:51

ja rozprávanie je lepšie veci sa lahšie predstavujú :) za to čakanie to stálo :D je to skvelé - ako každý príspevok :D

christine :D - Marceloo

25. 6. 2012 21:17

Ja - rozprávanie !! :D :D: :D no konečne sme sa jej aj dočkali ty lenivec :PP ale zase skvele :D :D ;)