Choď na obsah Choď na menu

Stay Strong 5

23. 11. 2012

Ona:  

Rýchlo som sa pozrela do rozvrhu. "Áno.. Ďalší môj obľúbený predmet." povedala som viac menej pre seba. Niekto okolo nás prešiel a plecom drgol do Liama a rozhodne to nebolo nechtiac. Ten niekto mi bol povedomý, zjavne je z našej triedy. Bol vysoký a mal na sebe bejzbalovú bundu. "Je slepý?" spýtala som Liama.

On:

Keď chodbou prechádzal Chuck spôsobom, akoby to tu vlastnil, neodpustil si jedno "priateľské" drgnutie do pleca. Dosť bolestivé drgnutie. Pošúchal som si rameno a pozrel som na Lauru. "Už som si zvykol." pousmial som sa. "Ak chceš, môžeme učebňu pohľadať spolu." rýchlo som zmenil tému..

Ona:  

Asi dôvod prečo sedel sám, nebola žiadna rozlieskavačka... "To by bolo super." usmiala som sa. Zjavne sa o tom nechcel baviť a ja som to veľmi dobre chápala.

On:

Usmial som sa a spolu sme vykročili chodbou, hľadať učebňu matematiky. Každú hodinu máme v inej učebni.. Tento krát sme do triedy prišli prví. Obaja sme zamierili do zadných lavíc a sadli si každý do svojej samostatnej, no vedľa seba. Neviem, prečo sa jej zapáčilo takto ma sprevádzať, ale páči sa to aj mne..

Ona:  

Jediná normálna učiteľka je asi matikárka. Iba tá nás nechala dnes na pokoji. Po matike ma však čakala telesná. Mojou jedinou nádejou bolo, že nám dá dnes pokoj, pretože som si ešte nevybavila papier na oslobodenie. Po čom najmenej túžim je prezliekať sa v plnej miestnosti. Aj keď len báb. Z môjho myšlienkového pochodu ma vytrhlo dievča, ktoré sedelo predo mnou.

"Odkiaľ si sa sem prisťahovala?" spýtala sa len tak bez okolkov. Mala umelé mihalnice a plné pery. Hnedé dlhé vlasy mala stiahnuté do copu. Usmievala sa, no neprišla mi práve najpriateľskejšia. Pravdu som jej rozhodne nepovedala.

"Z Bristolu." povedala som prvé, čo ma napadlo. Čudne sa na mňa pozrela.

"Tam som ešte nebola." sucho skonštatovala a prebehla očami po mojom oblečení. "Asi máš rada čiernu, čo?" stále sa usmievala, no ja som za tým úsmevom videla poriadnu dávku pohŕdania.

"Ako si na to prišla?" povedala som drsnejšie, než som chcela. To dievča sa mi nepáčilo.

"Kroť sa.. Ak nechceš byť sama, nebuď hnusná. Aj bez toho dosť vytŕčaš." ani nevedela ako presne trafila do čierneho. Zaťala som zuby. Pozerali sa na nás aj ostatné baby, ktoré sedeli blízko.

"Odpusť, že mám záľubu v čiernej." povedala som jemnejšie a usmiala som sa. Baba sa  usmiala, spokojná, že som ju pochopila a otočila sa. 

On:

 Na matike bol našťastie kľud. Telesná však bude horšia.. Hneď, ako sme prišli do šatne, kde ma už väčšina chalanov poznala, začali sa uškŕňať. Rýchlo som sa teda prezliekol a čakal, kým zapíska učiteľ, aby sme mohli ísť do telocvične. Dievčatá boli, samozrejme, oblečené tak, ako prišli, teda nemuseli cvičiť. Nám ostatným hodil učiteľ basketbalku a mali sme sa rozdeliť do družstiev. Samozrejme, ostal som ako posledný a do družstva si ma brali s kyslými xichtami. Basketbal mám rád a viem ho, no pri týchto tĺkoch nemám šancu si zahrať, tak som len postával naboku a občas chytil nejakú loptu, čo letela von..

Ona:  

Na telesnej sme našťastie nemuseli cvičiť. Sedeli sme na tribúne a pozorovali chalanov ako hrajú basket. Všimla som si, že Liam je na tom s popularitou asi tak ako ja na minulej škole. Hneď mi bol sympatický.

On:  

Po telesnej som sa len prezliekol, aj tak som nebol ani trošku spotený.. Posledná hodina bola španielčina. Dúfam, že tam nás už nechá na pokoji a budeme môcť konečne ísť domov. Laura na mňa čakala, keď sme vychádzali zo šatne. Usmievala sa na mňa, čo som nechápal. Nebol som na niečo také zvyknutý..

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Betka - Mňam

25. 11. 2012 12:49

Jejo krásne to je :) ďalšiu časť prosím:) a prečo si včera nepridala ??? To bu si potom mohla dnes aaj dve nie ? :)

Xa - Lubim too

25. 11. 2012 12:44

Vauu to je super,...dufam ze pridate dnes dalsiu cast lebo nezaspim....a rovno aj dve ako nahradu za vcera ..kedze si nepridala :)

Aďuš - Muack

25. 11. 2012 12:39

Jeeej nádherné :) z vás budú spisovateľky...mohli by ste napísať knihu napr. LIFE STORIES WITH 1D a tam by ste dali všetky poviedky z tejto stránky.....wuu to by bolo super ja by som si ju určite kúpila :) a myslím že aj veľa iných directioneriek :) :)

Aďuš - Muack

25. 11. 2012 12:38

Jeeej nádherné :) z vás budú spisovateľky...mohli by ste napísať knihu napr. LIFE STORIES WITH 1D a tam by ste dali všetky poviedky z tejto stránky.....wuu to by bolo super ja by som si ju určite kúpila :) a myslím že aj veľa iných directioneriek :) :)

:) - :)

25. 11. 2012 10:49

:OOO prečo si nepridala včera ďalšiu časť ?? Tak som sa tešila...myslela som si že sa stránka už roznehla a budeš pridávať každý deň :(( alebo si robíte cez víkendy voľno ?? :)

Aďď - LoV3 Thi? !!

24. 11. 2012 18:28

Ó I can't wait for next episode !! :) :OOO

Maja - I'm in love with you

24. 11. 2012 18:22

Waau to je super !! Ďalšiu !!! Oh maj Liam !!! Ste užasne baby

Kati - :*

24. 11. 2012 18:21

Úžastné ako vždy...už sa teším na ďalšiu časť :)

Kačenka - ...

24. 11. 2012 14:13

milujem vaše poviedky :)) či sú to jednodielovky alebo normálne :)) sú dokonalé, krásne, perfektné ako je táto :)) ňuňavý sú tam obaja :)) teším sa na pokračovanie :))

Kika - ♥

23. 11. 2012 21:11

Je to kráásne velmi sa mi páči táto poviedka páči je úžasná :D

Alex - supeer

23. 11. 2012 19:46

je to skvele ako vždy...ale kedy pridáš aj ďalšiu časť z 13+ ?? a aj ja sa pripájam

romca - jeeeej

23. 11. 2012 19:33

Super super a este raz super!!!!!! Pripajam sa k nazoru hmm :-D

lola - hmmm

23. 11. 2012 18:52

Ak by bola este jednu.Cast tak. By si. Potesila nie len mna
......... ale urcite. Chces. Mat. Cas aj pre seba .... krasne. Ako vzdy :-)

Anonym - WAW:)

23. 11. 2012 18:46

uplne užassne :)