Choď na obsah Choď na menu
 


Výhody a nevýhody mága

20. 1. 2012

Class: Mage
Rasa: Temny elf [nejlepsi rasa pro maga, jelikoz jako jedina pridava bonus do inteligence]

1.Vyhody a nevyhody maga
Vyhody:Nejvetsi dmg ze vsech class. Nejrychlejsi progres v podzemi
Nevyhody:Nejnizsi pocet HP ze vsech class

2.Staty
Hlavni stat: Inteligence - pridava postave dmg a magickou obranu proti magickemu utoku.
Druhotne staty: Stesti a Vydrz. Kazdy preferuje neco jineho, nekdo jede stesti a vydrz v pomeru 1:1, nekdo uprednostnuje vydrz nad stestim a naopak. Ja v zakladu preferuju stesti nad vydrzi a to v pomeru Stesti:Vydrz - 1,12:1.
Podradne staty: Obratnost a Sila. Tyto dva staty nejsou u maga moc dulezite, ale nemelo by se na ne zapominat[sila - redukuje dmg Wara, obratnost - redukuje dmg Huntera]. Obratnost a silu je potreba jet v zajemnem pomeru 1:1. Pomer mezi Inteligenci:Sila,Obratnost - 1,9:1.

3.Brneni a zbran
Brneni: U brneni je dulezite si dobre vybirat pomery bonusovych statu. Asi nejlepsi je kombinovat itemy s bonusem pouze na int s itemy, ktere maji bonusy na int a vydrz. Doporucuji mit z celkovych 8 casti brneni 2-3 s bonusy na int a vydrz a zbyle casti mit ciste jen na inteligenci - toto plati pro normalni itemy.
Epic itemy - Kdy nahradit epic item normalnim itemem: Kdyz mate epic, ktery dava bonus do tri statu, tak ho nahradte tehdy, kdyz budete mit item, ktery vam prida minimalne o 10bodu vice k inteligenci a vydrzi. Pokud mate epic, ktery dava bonus ke vsem statum, tak ho vymente tehdy, kdy normalni item bude mit o 20 vice k inteligenci a vydrzi. Za item pouze na inteligenci vymente tehdy, kdyz je na itemu inteligence 2x vetsi nez na epicu.
Zbran: Zbran je jedna z nejdulezitejsich soucasti vybaveni a spravne zvolena zbran vas muze posunout hodne dopredu. Nejlepsi zbran pro maga je co nejvetsi dmg s co nejvetsim bonusem k inteligenci. Take je velmi dobre nechavat si dve zbrane, jelikoz kazda se hodi na jineho protivnika. Doporucuji mit zbrane ciste s bonusem na inteligenci a v zaloze s bonusem na inteligenci a vydrz. Jak spravne zvolit zbran: Pokud protivnik ma nizsi hlavni stat, tak pouzijte zbran s bonusem na int a vydrz, pokud ho ma vyssi, tak pouzijte s bonusem na inteligenci, aby ste se k jeho hodnote statu, co nejvice priblizili. Dalsi vec, ktera je na zbrani dulezita, je rozptyl dmg. Pr.: Zbran 1 - 100-300[200] +150 inteligence. Zbran 2 - 180-220[200] +150 inteligence. Obe zbrane maji stejnou prumernou dmg, ale jinak rozlozenou. Vzdy je lepsi si vybrat zbran cislo 2, pokud s ni prohrajete vicekrat a vidite, ze tomu porad neco schazi, zkuste zbran cislo 1, kde to budete hrat na to, ze date zrovna vetsi max dmg s kritem.

4.Strategie v podzemi

Pokud mate hlavni stat vyssi, jak potvora v podzemi zautocte, pokud ne muzete to zkouset, ale spise prohrajete. Pokud nechcete utracet tolik hub, vyplati se setrit si poty na podzemi, a kdyz budete mit poty na inteligenci a na vydrz v inventari, tak je pouzijte a vydejte se do podzemi.

Hraji na S3, drzim se dlouhodobe na 1. pozici. Pokud nemate postavu na S3 zalozte si ji >>> zde

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.