Choď na obsah Choď na menu
 


EGYPT - krajina pyramíd

 Egypt

EGYPT - krajina pyramíd

Každý návštevník Egypta zistí, že je v krajine v ktorej sa nachádzajú pozostatky starovekej kultúry a bohatej tradície - či už zamieri do Káhiry, kde Níl ústi do mora, alebo do Luxoru (staroveké hlavné mesto Egypta), kde sa v súčasnosti nachádza najväčšie množstvo starovekých pamiatok na svete. 
Ak chcete vedieť viac o starovekom Egypte, tak doporučujem články na Wikipédií.

ciara.gif, 0 kB

Dovolenka v Egypte

Vyberte si svoju dovolenku. 
Ak chcete mať dovolenku nezabudnuteľných zážitkov, tak Egypt je pre Vás tým pravým miestom - krásne more, piesočnaté pláže a pre potápačov fascinujúci podmorský svet. viac »

Zaujímavé miesta

V Egypte sa nachádza obrovské množstvo zaujímavých miest pre každého. Či sú to staroveké stavby, múzeum, piesočná púšť, oázy alebo pyramídy. Na týchto stránkach si môžete prečítať články o týchto zaujímavých miestach. viac »

Užitočné informácie

Tu si môžete prečítať užitočné informácie, ktoré sa Vám môžu hodiť pri Vašej ceste do Egypta. Napr. o strave, doprave, zdravotných potiaží, rôznych zvykoch, o Egyptskej kuchyni a dôležité telefónne čísla. viac »

Najobľúbenejšie destinácie

Zaujímavé destinácie
Možností na výber vhodnej destinácie je mnoho. Každý si môže vybrať to čo mu vyhovuje. Pozrite si najoblúbenejšie destinácie zákazníkov Invia.sk viac »

Vaše skúsenosti

Máte skúsenosti z Egypta? 
Podeľte sa s nimi, aby aj iný ľudia trochu viac vedeli o tejto zaujímavej krajine. Alebo sa chystáte na cestu do tejto krajiny a chcete sa niečo opýtať? viac »

Víza a doklady do Egypta:

Egyptské víza sa vydávajú priamo na letiskách v Káhire, Hurgháde a Šarm aš-Šajch-u. Víza je možné získať aj na niektorých hraničných priechodoch, napríklad v Tabe, na hraniciach s Izraelom. V tomto prípade má však vízum platnosť iba na oblasť Sinajského poloostrova. Občania SR potrebujú na vstup na územie krajiny cestovný pas, ktorého platnosť musí byť dlhšia minimálne o tri mesiace po ukončení platnosti udeleného víza a samotné víza. Žiadosť o vízum je možné podať na veľvyslanectve EAR v Bratislave, ktoré udeľuje občanom SR víza na základe potvrdenia turistickej kancelárie, pozvania súkromnej osoby alebo právnickej osoby pôsobiacej v EAR overeného cudzineckou políciou EAR.

ciara.gif, 0 kB

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

XEvil will crash worldwide internet

(MashaHak, 12. 12. 2017 20:59)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"