Choď na obsah Choď na menu

Deceived

14. 11. 2011
Deceived

 

 
Mia
Toto je Mia. Hladvná hrdinka minikomixu. Má 20 rokov a dve najlepšie kamarátky Nancy a Dee. Radčšej má avšak Nancy pretože tá je jej podobnejšia. Mia ešte nikdy nepila alkohol za čo ju môžete chváliť :D. Je hamblivá a býva v malom paneláčiku. Rodičov má v meste a bývajú v mrakodrape. Mia sa snimi nechcela džgať v tom maličkom domčeku, preto si našla prácu a postupom času sa jej peniažky sypali a sypali a ona sa konečne mohla presťahovať. Aspoň do paneláku, kde bude bývať sama. (potom ked bude Mia niečo hovoriť, dám jej ružovú farbu)

 

 

 
Nancy
Nancy. Tiež má 20 rokov. Toľko rokov má vlastne každá z nich, pretože ony spolu boli už od škôlky. Nancy má vlstný dom ale tiež to tam nemá najluksuxnejšie ( či jak sa to píše ) . (jej farba bude zelená)

 

 
Dee

 
A Dee. Máte pravdu, neni moc pekná. Dee je od Mii a Nancy dooosť odlišná. Je to výborná tanečníčka a má štastie na chlapcov. Aj ked neni moc pekná. Je odvážna, ničoho sa nebojí a rada skúša nové veci. Priateľov mala už asi 10! Fakt! Neklamem. ( a jej farba bude fialová )

 

 
Večer

 

 
ddhjdsv
Mia, Nancy a Dee sa v jeden teplý večer vybrali do baru Feva. Dee celá natešená za zábavou, Nancy taktiež a Mia? Nič to sňou nerobí. Toto sú pocity Dee, Nancy a Mii.

 
nbv
Prišli do baru. Moc ľudí tam teda nebolo. Dee a Nancy sa hned vrhli na tanečný parket ale Mia tá si sadla na stoličku, a sedela tam. Nancy ju aj volala no Mia odmietla.

 

 
fgth
Aaach! Ja sa stoho zbláznim! Dee a Nancy to na parkete dobre roztáčajú a ja? Čo ja? Ja tu sedím a pozerám po nich! Dosť! Idem ta aj ja. -povedala si pre seba Mia a vrhla sa za dievčatami.

 

 
vcf

 
To sú teda nesmelé kroky Mia . -začala Nancy ked videla že ide Mia tancovať.
Noa? Lepšie ako to tvoje mávanie na všetky strany .

 

 
hzt

 
Po dlhej dobe čo Mia tancovala nakoniec povedala: Nancy ja si idem k baru niečo dať. Trochu mi vysmedlo.
Mia? Ty sa ideš napiť? Ale ved tam predávajú len alkohol, žiadne džúsiky na ktoré si ty zvyknutá!
Nevadí! Ved treba skúšať nové veci no nie?
No áno Mia ale...
To už Nancy nestihla dopovedať a Mia sa už rútila k baru. No čo už ked teda chce.
A nechala ju tak a dalej tancovala.

 

 
uzgvdd
Prosím niečo čo poriadne uhasí smäd!
Dobre máme tu práve novinku! XYCHGCH!
A už išiel barman Mie miešať ten zvláštny drink na uhasenie smädu.

 

 
uzhv
Barman Mie priniesol drink. Najskôr si ho obzerala a potom ho vypila.
Hmmm. Celkom dobré. -pomyslela si.

 

 
oopou
Ked si chcela objednať další drink, prisadol si k nej nejaký neznámy muž a rozkázal si: Prosím drinky pre mňa a pre túto krásavicu čo sedí vedľa mňa. Mia bola riadne šokovaná. Krásavicu?

 

 
asdffg

 
Barman im dal 4 romantické drinky a 2 párty drinky. Tu sú tie 4 romantické drinky a pre najkrajšiu slečnu ZADARMO 2 párty drinky. Nech vám chutí! Och dakujem aj ked ja si nemyslím že som najkrajšia slečna. To ste ich asi videli naozaj málo. Daj si! Objednal som ti. Ja viem a dakujem ale prečo? Lebo si tak neuveriteľne pekná.

 

 
zoiu

Mia si vzala 1 párty drink a chystala sa odísť niekam od toho zvláštneho muža. Lenže on ju chytil za ruku a povedal: No tak kam ideš? Ja som ti objednal drinky a ty odomňa odchádzaš? Pripime si! Mia mala s toho chlapa už aj trochu strach, ale odpila si.

 

 
xcy

 

 
No tak povedz mi niečo o sebe nádherné stvorenie. Stačí vám len že sa volám Mia a mám 20 rokov? Viac vám prezradiť nemienim. Stačí stačí. Muž si trochu odpil a začal sa na Miu moc sladko pozerať. S toho bola Mia trochu vystresovaná a tak prerušila to hrobové ticho, ktoré práve medzi nimi nastalo.

 

 
ouizh

 
Čo takto si zatancovať? Super! Čítaš mi myšlienky. Práve som to chcel navrhnúť. Odložili si drinky a vrhli sa teda na parket.

 

 
bzug

 
Zase boli ticho. Ani sa neusmievali. Mia začala byť nervozna, pretože toho muža vôbec nepoznala. A on sa navyše na ňu pozeral ako na zjavenie. Po chvíľke navrhol: Vieš čo? Tancovať ma nebaví. Podme hore púúúšťať bublinky . Mia súhlasila lebo nechcela už dalej tancovať. Navyše bola dosť unavená a tak by jej dobre padol oddych. Ani pomaly nevnímala koľko je hodín a kde je Nancy a Dee, pretože ich tam nikde nevidela.

 

 
ouj
Mia si vybrala príchuť cukrovej vaty a on čokoládu. Zase boli chviľku ticho.

 

 

 
popi

 
Uplne som sa ti zabudol predstaviť. Prepáč. Ja som George a milujem chodiť po baroch. Mám 21 rokov a od teba už nič nežiadam. Ospravedlňujem sa ti za to, ako som sa zachoval. George zrazu zmäkol. Už nebol taký zvláštny a nepríjemný, naopak, Mie sa zdal milý. Počúvaj ma. Chcem ti niečo navrhnúť. Budeš somnou cho... ani to nedopovedal a Mia hned na to: Jasné jasné! Pravdaže áno och super. Mie sa už George začal byť vážne milý a aj ked ho dobre nepoznala, chcela sa sním viacej zblížiť.

 

 
uzhbbhg
Vieš ja by som sa ti chcela ale viacej predstaviť lééénže ty nechceš no newa. Povedala Mia.

 

 

 
štik

 
A hned potom si štikla.

 

 

 
ztg

 
Neruším vás náhodou? (potom ked je to pozadie písma biele, ospravedlňujem sa ale volačo sa mi tu porobilo tak si to nevšímajte.) Nie ani nie. štik! Mia čo to má znamenať? A kto je toto? To je moj kamoš. štik! Mia prestaň! Ved ty si totálne na mol! My s Dee ťa všade hľadáme a ty si tu sedíš ani nevieš ským! Pod ideme už!

 

 
ccc

 
CCC Mia ja ťa vôbec nechápem! Čo to malo znamenať? Kto je to? Nestaraj sa! Ja viem kto je to a basta fidlajs! Mia mám taký pocit, že dnes sme sem vážne ísť nemali. Uplne ti preplo! Zvyšok cesty boli všetky ticho. Nancy a Dee boli na Miu dosť nas**né.

 

 

 
zjbgtc
Mia prišla domov a ani si neumyla zuby ani neišla na záchod a tak si išla lahnúť. Totálne ju bolela hlava.

 

 

 

 

 
rrrrffg

 
Ráno sa Mia vždy pozerá von oknom ako aj vždy tak aj teraz sa pozrela. Videla tam Geroga s nejakou neznámou. Začala byť nervozna no stále sa upokojovala.

 

 

 

 

 
nmnmnmnnm

 
Klud! No tak! To nič nieje. Je to len jeho kamarátka.

 

 

 

 

 
hdevfuiheuvh

 
b nn
AAAAAAAA!!!! Oni si dali pusu!!! To čo má znamenať?! Mia bola totálne mimo. Nevedela, čo to má znamenať! Ved on ju podvádza! Rýchlo na seba hodila šaty ktoré hned našla a utekala na ulicu.

 

 

 

 

 

 
ztbgb
Ty blbééééc! Ako si len mohol? Čo? kričala na ňho Mia no on nechápal.

 

 

 

 

 

 

 
mjuz

 
Ja ťa nechápem Mia čo robíš?! Oooch ty dobre vieš čo robím! Ty somnou chodíš a podvádzaš ma! Čo sa to tu deje George? Čo ti šibe Mia? Ja stebou nechodím! Ja som povedal len, že či budeš somnou cho... A nedopovedal som! Ale ja som tým myslel, či budeš somnou chodiť von! Vidíš, mala si ma nechať dohovoriť! Myslel som si že to chápeš! Pod Moniqua.

 

 

 

 

 

 
def

 
George a Moniqua si vykračovali dalej a Mia kráčala smutná domov. Obhrýzala si nechty, nevnímala čo sa okolo deje a hovorila si v duchu: Prečo? Prečo som bola taká blbá? Prečo len som ho len nenechala dohovoriť!

 

 

 

 

 

 

 

 
uuzgb

 
Zrazu len Mia počula ako po ňej niekto kričí: Pozooor!!!!!!!!!!!! Ani sa nepozrela čo sa deje, len zaťala päsťe a čakala.

 

 

 

 
zrttttttttttttt
kik
Zrazu Mia pocítila ako ju niekto zhodil na zem. Si v poriadku? spýtal sa neznámy chlapec. Mia bola ešte vystrašená tak len zakoktala: A-a-a-a-a-a-an-o. Potom sa ale spamätala, sadla si na cestu a jej chlapcovi záchrancovi sa pozrela do očí. Zistila že je naozaj pekný a potom povedala: Ja ja ti dakujem za moju záchranu. To nič... To je maličkosť. To by predsa urobil každý... Nie neurobil... Ja... Naozaj ti dakujem. Fuu... Ehmm... Ako sa ti odvdačiť? Čo takto večera v reštaurácii Bloom o 17:00 zajtra? Dobre teda... Dohodnuté. A ešte raz-dakujem.

 

 

 

 
A nezabudni! kričal ešte za ňou ten chlapec. Jasnééé nezabudnem. dodala Mia a s úsmevom na tvári že videla tak nádherného chalana a potom sa už pobrala domov. Deň jej ubehol rýchlo a nastalo ráno.

 

 

 

 

 
gh

 
Ach úple by som bola zabudla! Dnes je to rande. Koľko je hodín? 12:15???!!! Čo?! Do frasa rýchlo sa musím ísť najesť a prichistať. Aj ked bolo málo hodín, Mia bola stresérka a rýchlo začala navrhovať čo si obliecť.

 

 

 

 

 

 
okl

 

Tak, to by bolo! Ešte vlasy a make-up! povedala Mia a postavila sa do takejto pozy. Potom sa rýchlo kutrala v šuflíkoch a hladala šminky.

 

 

 

 

 

 
č

Neskôr nastal čas ísť. Mia si zavolala taxík a prišla na určené miesto presne včas. Tam čakala asi 15 minút a stále si opakovala: Som ja ale hlúpa! Načo som sem chodila! Nakoniec ani nepríde!

 

 

 

 

 
é

 

 
Ahoj no som tu. Viem meškám asi 15 minút ale mal som nejaké problémy s rodičmy. Aha... No ja som si úplne myslela, že už neprídeš. Nejdeme už dovnútra? Oh jasné samozrejme. Pod.

 

 

 

 
t

 
Tam samozrejme začali tancovať, no tentokrát sa Mia usmievala a ten chlapec tiež. Ako sa vlastne voláš? Volám sa Viktor. Totálne som sa ti zabudol predstaviť. Aha takže Viktor... Ja som Mia. Nádherné meno tak ako ty... Prosím? Ale nič eeem idem na záchod čakaj ma tu. Potom sa pôjdeme najesť. Samozrejme ak chceš. Ano chcem od rána som nič nejedla.

 

 

 

 
ž

 
A tak tam teda na ňho čakala a všetci po nej pokukovali. Nech už ide odtial. Všetci tu na mňa pozerajú. zašomrala si.

 

 

 
ý
Potom vyšiel a ony išli na poschodie kde bola reštaurácia.

 

 

 

 

 
í

 
Tam popíjali a rozprávali sa.

 

 

 

 

 
h

 
Potom sa najedli a išli sa pozerať na hviezdy.

 

 

 

 
lol

 
Tam sa rozložili a len tak sa pozerali. Mia a Viktor sa na seba stále pozerali a nepovedali ani slovko ked Mia začala a všetko si pokazila. A ty máš nejakú priateľku? No áno. Čože prosím???!!! Ty máš priateľku?! Ale ved si ma pozval na rande! Aaa!!! Ale ja som ťa nepozval na rande, ja som ťa pozval na večeru. To snád neni možné už zase! Čo zase? Ale to už Mia nedopovedala lebo...

 

 

 
u

 
Odtial utiekla. Darmo za ňou Viktor kričal.

 

 

 

 
i

 
Doma sa rýchlo vyzula, zamkla a zrútila sa na zem. Tam sa rozplakala a stále rozmýšlala prečo má ona takú smolu.

 

 

 

 

 
a

 
Nastalo ráno. Mia volala Nancy: Ahoj Nancy. Prosím ťa nemohli by sme sa dnes o 13:00 stretnúť v Central parku? Okey dík.

 

 

 

 

 
z

 
Mia ich tam už čakala vopred. No čo je ty neštastníčka? Dakujem za príjemné privítanie. Čo sa stalo?

 

 

 

 

 
l

 
Dievčatá sa rozložili pri hyngálkach a začali sa rozprávať. Mia im vyrozprávala všetko čo sa stalo. Aj o prvom Georgovi a potom aj o Viktorovi.

 

 

 

 

 
m

 
No vidíte aké sú chlapi sviňe! Neverím tomu. Toto ti spravili? No teda ty máš väčšiu smolu ako ja! No Dee väčšiu smolu ako ty nemá asi nikto!

 

 

 

 
n

 
Mia no tak ale nebud smutná. Nechci vedieť čo sa stalo mňe! Ked sme boli v tom bare, stretla som tam super chalana. Volal sa Mišo. Bol zlatý a veľmi rýchlo ma zbalil. Pretože som v sebe mala už nejaký alkohol, začali sme sa tam . No a potom k nám prišlo jeho dievča a mna dobre zmlátilo! Ešte teraz mám od nej na ruke škrabance! Wááw to bola krava. Teda chúda Nancy. No presne!

 

 

 

 
de

 
A nechcite vedieť čo sa zase mne stalo! Ja som sa tam tiež zoznámila s niekým. A to s dvoma chalanmi. S jedným som sa za barom viete čo a s druhým som to tiež skoro spravila ale také dievča mu stupilo na ruku a totálne mu ju vyklbilo tak išiel domov. Som mu aj hovorila že zavoláme niekoho aby mu tú ruku spravil no nechcel. Tak išiel domov. No tak oproti mne ste fakt že štastný ľudia. Jááj Dee. Ty robíš ale hovadiny . Dee teda ani trocha ti nezávidím.

 

 

 

 
p
Viete čo? No čo vyklop to už. Zaprisahajme sa, že do 25 žiadny chalani. Naraz: Platí! :D :D :D

 

 

 
Koniec!
Ja viem dobre dlhý komix

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

ADafNozyNalf - Reading the new blood bring pressure to bear on guidelines

8. 10. 2018 7:55

Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-de-cialis-au-maroc/

AAttaizePreale - Measuring Blood Tension

29. 7. 2018 21:14

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-vidal-prix/

AlbertSox - How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

7. 6. 2018 1:10

The men's prostate is an essential section of a male's reproductive :. It secretes fluids that help the transportation and activation of sperm. The prostate is located just as you're watching rectum, below the bladder and surrounding the urethra. When there is prostate problem, it is almost always really really irritating and inconvenient for the patient as his urinary system is directly affected.

The common prostate medical problems are prostate infection, enlarged prostate and prostate cancer.



Prostate infection, also known as prostatitis, is among the most common prostate-related overuse injury in men younger than 55 years old. Infections from the prostate related are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis may be the least common of most types of prostate infection. It is due to bacteria located in the large intestines or urinary tract. Patients may go through fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by using antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to relieve the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is a condition of the particular defect in the gland and the persistence presence of bacteria in the urinary tract. It can be caused by trauma for the urinary tract or by infections from other regions of the body. A patient may experience testicular pain, spine pains and urination problems. Although it is uncommon, it may be treated by removal from the prostate defect accompanied by making use antibiotics and NSAIDs to take care of the soreness.

Non-bacterial prostatitis accounts for approximately 90% of prostatitis cases; however, researchers have not to ascertain the sources of these conditions. Some researchers think that chronic non-bacterial prostatitis occur because of unknown infectious agents while other think that intensive exercise and heavy lifting can cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an effective meals are important. These are some with the things you can do and also hardwearing . prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is critical for our health and wellbeing and will also also keep your urinary track clean.

2. Some studies claim that a couple of ejaculations a week will assist to prevent cancer of the prostate.

3. Eat red meat moderately. It has been shown that consuming a lot more than four meals of beef weekly will heighten the chance of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a suitable diet with cereals, vegetable and fruits to be sure sufficient intake of nutrients required for prostate health.

The most critical measure to adopt to be sure a normal prostate is to opt for regular prostate health screening. If you are forty years of age and above, you should go for prostate examination at least once a year.

Cilka - Prestaň kopírovať ;)

24. 11. 2012 21:36

www.thesimsss3.blog.cz Dobre sa ti kopíruje?

Ninúš :3 - Ona nekopíruje!

19. 8. 2013 14:57

Ona nekopíruje! Nemôže mať vlastnú stránku? What is the f*ck?

Problém Demente?!!! - Re: Prestaň kopírovať ;)

14. 3. 2014 22:53

Takže ona nekopíruje!!!! má skvělou fantazii,styl a nebojí se to zveřejňovat!!! a jako ty si myslíš že tímto tady u někoho uspěješ?!?! no tak to se pleteš DEMENTE!!!!!!

PS: nevim co si tímhle výstupem předvedla nikoho si neoslovila
-_- -_- -_- teda mě ne!

Sylvinka - Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20. 9. 2012 17:59

Totálne si zabila :)))))))))))))))))))))))

simona - čo?

18. 1. 2012 20:24

Odkade máš také dobré účesy veď ja tam v tej hre sims3 nemám takéto účesy odkade ich máš z doplnkou alebo?

Ninus - Re: čo?

1. 2. 2012 13:29

skus stranku : http://sk.thesims3.com/exchange/sims

ALE MUSIS SA PRIHLASIT!!

xD - woooooooooow

26. 12. 2011 15:53

ahoj úžasný komix fakt wooooooow ty si mala mať svoj vlastný časopis , a tam by si mala svoje komixi wooooooooow úžas

Michal Kozicka - OK

6. 12. 2011 22:16

Ahoj Nina. No je to dobre

Nata - Komentár

17. 11. 2011 11:57

Ninka mala si tam dosť chýb ale na tvoj vek je to dobrééééé.

Autor - Re: Komentár

18. 11. 2011 17:56

No dík